Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Casper Pilgaard starter i Formel 4

Formel 4 DK 
20/04/17 

Formula 4 DKNår den nye Danske formel serie, Formel 4, starter denne weekend, bliver det med Casper Pilgaard bag rattet i en af racerne.
Løbet skal køres på FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, og der bliver masser at kæmpe om.
 

Den 19 årige racerkører fra Ryomgård på Djursland sikrede sig en flot generel 3. plads i Formel Ford 2016, hvilket også var hans debutsæson i racerbiler, efter at have kørt gokart gennem flere år. I år skal han så prøve kræfter med den større og hurtigere Formel 4 klasse.

Formel 4 klassen er med nogle rigtige racerbiler, der har front- og bagvinger, og som er bygget af kulfiber. Den har også gearskifte bag på rattet – ligesom dens storebror – Formel 1 bilen.

Selv om Formel 4 klassen er helt ny i Danmark, bliver det i det nok bedste Danske Formelteam pt. at Casper skal køre. FSP teamet har leveret DIF Danmarksmestre i Formel Ford på stribe, og det var to kørere fra netop dette team, der sluttede foran Casper i slutstillingen i 2016.

Teamet og Casper har allerede haft 5 testdage i bilen, hvor der er blevet kørt meget konkurrencedygtige tider, og hvor parterne har lært hinanden meget bedre at kende forud for sæsonen.


(Foto: Pilgaard Motorsport)

Grundfarverne på bilen bliver ligesom sidste år: røde og hvide. Startnummeret 5 er også det samme, men ellers ser bilen helt anderledes ud. Det visuelle er selvfølgelig front- og bagvingerne på bilen, men også inde i cockpittet er det en helt anden oplevelse for køreren. Bilen er meget mere moderne end bilen sidste år og har et hav af justeringsmuligheder.

Formel 4 kørerne får masser af se til i weekenden, hvor de skal på banen hele 5 gange.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 10.50
Kvalifikation 12.30
Heat 1 14.45

Søndag
Heat 2 11.45
Heat 3 13.55

Teamet håber at se så mange som muligt ude på FDM Jyllandsringen, men hvis det ikke kan lade sig gøre, kan heat 3 også ses live på TV2 Sport samt TV2 Play.

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS