Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Ny GT4 racerbil til Team Legend Motor Co. i DEC

Danish Endurance
Championship 

30/03/17 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter at have afhændet teamets Peugeot Spider er der blevet indkøbt en Ginetta G55 bil, som lige er ankommet til Danmark. Bilen er en FIA godkendt GT4 bil - ’det er en meget spændende og hurtig bil vi her har købt’, siger Claus Spiegelhauer. Målet med indkøbet af denne racerbil for teamet er selvfølgelig at køre DEC samt enkelte Special Saloon Car løb, og sidst på sæsonen hvis alt fungerer godt, deltage i et Europæisk 12h løb. Næste år bliver det til flere udenlandske Endurance løb.
 

Teamets kørere i denne sæson er Nicolaj Spiegelhauer, Frederik Vodder og Mikkel C. Henriksen. Alle tre har været med til at køre sejre hjem til teamet de sidste to år i forskellige afdelinger af DEC løbene.

Bilen skal nu gennemgås, klargøres og dekoreres til forskellige test sidst i April, for herefter at være klar til Djursland den 13-14 Maj.
’ Vi glæder os alle meget til 2017 sæsonen, som vi håber bliver hurtig og sjov’ siger Claus Spiegelhauer.


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/05/17 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •