Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Prinsen kører i Aarhus

Classic Race
Aarhus 

24/03/17 

CRAAHans Kongelige Højhed Prins Joachim og Cortina Racing stiller igen op til start ved Classic Race Aarhus:
Det er vel ikke meget forkert og sige, at Hans Kongelige Højhed er tilbage på sin hjemmebane, når han igen stiller op i Aarhus til årets udgave af Classic Race Aarhus for foden af Marselisborg Slot.
 

- Det er glædeligt, at Hans Kongelige Højhed Prins Joachim har valgt at køre med under årets racefestival. Vi kender ham jo som en dygtig og meget passioneret racerkører, der giver alt hvad han har i sig når startskuddet lyder. Så vi er meget glade for at han og hele Cortina Racing er med igen, lyder det fra direktør ved Classic Race Aarhus Mike Legarth.


Prinsen i sin Ford Lotus Cortina under racefestivalen i 2016
(Foto: Classic Race Aarhus)

Prins Joachim har med sin Ford Lotus Cortina tidligere vundet i 65´klassen, som består af biler fra før 1965. Og han ser frem sig til at være tilbage i Aarhus i weekenden 19. – 21. maj.

- Jeg glæder mig til Classic Race Aarhus, som jeg jo efterhånden kender rigtig godt. Hele holdet bag Cortina Racing elsker at komme her og være med til flere dages godt og spændende race. Aarhus kan virkelig være stolt af at have en racefestival af international karakter som Classic Race Aarhus. Jeg ser frem til nogle gode løb foran de mange tusinde tilskuere her i kulturåret , fortæller H.K.H Prins Joachim.

Sidste år blev Prinsen udnævnt til ambassadør for Classic Race Aarhus og er således med til at udbrede kendskabet om racefestivalen, ikke bare i Danmark men også i udlandet.


Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •