Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Casper Pilgaard i Formel 4

Formel 4 DK 
01/02/17 

Formula 4 DKI 2017 deltager Casper Pilgaard, DM bronze vinder i Formel Ford, i Dansk motorsports nye Formel 4 klasse. Familie Teamet, Pilgaard Motorsport, har siden præsentation af klassen i september 2016, arbejdet benhårdt på at rejse det økonomiske fundament for en satsning i den nye klasse.
 

Takket være gode og trofaste, samt nye sponsorer/samarbejdspartnere er det lykkedes, at skabe fundamentet til at Casper får muligheden for at videre udvikle sit talent i den nye Formel 4 klasse.

Pilgaard Motorsport har indgået aftale med Teamet FSP v/Alex Stubberup Frederichsen, der skal stå for driften og indsatsen både ved løb og klargøringen. FSP/Alex har stor erfaring og ekspertise med Formel biler, og har stået bag flere danske topkører de sidste mange år.

Casper Pilgaard udtaler:
”Det er en kæmpe chance for mig at få muligheden for at køre den nye Formel 4, og jeg glæder mig vildt til samarbejdet med FSP og Teamet bag”.

Jeg vil her benytte lejligheden til at TAKKE alle vores sponsorer og samarbejdspartnere for den opbakning de har vist mig, uden den opbakning havde det ikke været muligt at rejse projektet.

Jørgen Pilgaard supplerer:
”Jeg er pave stolt over at det lykkedes os at rejse projektet og jeg er meget spændt på at følge Caspers udvikling i den nye Formel 4”.

Alex Stubberup Frederichsen:
”Jeg var imponeret over den speed og moden kørsel Casper vidste i sidste sæson i Formel Ford, og vi i FSP er glade for at få muligheden for at arbejde med Casper i Formel 4. Jeg er sikker på, at med Caspers talent og vores erfaring skal vi nok være i toppen af feltet”.

Vi forventer at få den nye bil medio februar og derefter vil arbejdet med design og tilpasning til Casper begynde inden de først test finder sted slut marts.

FSP – Pilgaard Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS