Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Martin og Nanna skriver kontrakt med fransk racerbilsproducent

24 Hours 
01/02/17 

Den franske racer- og sportsbilsproducent VORTEX SAS annoncerede den 30. januar 2017 underskrivelsen af kontrakt med Martin og Nanna Gøtsche for hele 2017.

Teamchefen og den sportslige chef for VORTEX skriver blandt andet i deres pressemeddelelse:
”Den franske producent Vortex er stolte af at kunne annoncere underskrivelsen af kontrakt med en duo af danske chauffører for 24 Series."
 

Arnaud Gomez (Teamchef & Udvikling af racere):
"I betragtning af Martin og Nannas erfaring og hastighed, har vi diskuteret sammensætningen af et program i BMW GC10 V8 i SP2 klassen. En bil, der allerede har bevist sit værd i 24H-serien, blandt andet med mange polepositions og podiepladseringer, er det en konkurrencedygtig bil i denne kategori. Programmet er består i øjeblikket til de 4 europæiske runder, en deltagelse i 24H Austin (USA) med den nye Vortex 1.0 kan ikke heller ikke udelukkes ... målet er klart, at sigte mod titlen i SP2 klassen, men også for at forberede fremtiden, der eksempelvis kunne bestå af et 2018-program med Vortex 1.0!!! "

Olivier Gomez (Sport & Køreransvarlig):
"Vores kører-lineup for 2017 er meget attraktiv, valget af de nye holdkammerater er af en vis betydning. Det vi har brug for er kørere, der bringer bilen hjem under alle omstændigheder !!! Med Martin, Nanna, Lionel og Cyril, har vi en kvartet der perfekt opfylder disse kriterier ... "

Forhandlingerne er i gang med de to tredjekørere i BMW GC10 V8 og Vortex 1.0, identiteten af de to tredjekørere til 12 timers løbet i Mugello vil blive annonceret i begyndelsen af marts.


Nanna og Martin Gøtsche

Program 24h series 2017:
- 16 - 18 Marts: 12H SERIES Mugello
- 06 – 08 April: 12H SERIES Redbull Ring
- 05 – 07 Maj: 24H SERIES Paul Ricard/Castellet
- 30 Juni – 02 Juli: 12H SERIES Imola
- 25-27 August: 24H SERIES Portimao
- 09-12 November: 24H SERIES Austin (USA)

Martin og Nanna deltager, som nævnt i pressemeddelelsen, i 4 europæiske runder/løb, men er parate til at deltage i løbene i USA også, dette kræver dog mere støtte fra sponsorer.

Raceren som Nanna og Martin skal køre, er en BMW GC10 V8 racer, som er en rørramme bil med glasfiber karrosseri. Motoren er en 6200 ccm Chevrolet V8 motor med 560 Hk.

Den første del af programmet er en træningsdag på Paul Ricard i Frankrig den 05. marts efterfulgt af 12H løbet i Mugello/Italien den 17-18. marts.

Løbet kan ses på 24HSERIES.com og på Motors TV, samtidigt bringer vi artikler på Motorsporten.dk som tidligere.

TecKart Press


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  •