Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Monte-Carlo Historique

Stor dag for Hansen og Brodersen i Frankrig

Rally Monte-Carlo
Historique 

30/01/17 

For Toni Hansen, Horsens, og Per Brodersen, Lem ved Ringkøbing, blev dagen en dag de aldrig glemmer.
Efter fire hårde specialstrækninger, som indeholdt en blanding af tørre, våde og isglatte veje, har de i dag kørt sig i spidsen for det 20. Rally Monte Carlo Historique.
 


Toni Hansen og Per Brodersen
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)

Det er en stor præstation, da løbet har deltagelse af mange tidligere top rally-kørere som hygger sig med at køre regularity-rally, som er den sportsgren Rally Monte Carlo Historique hører ind under.

I alt startede seks danske hold startede fra Nærum, torsdag den 26.januar. Alle er kommet godt i mål på den første egentlige etape, som startede i Valence og sluttede her i aftes i Valence.

De seks hold har i dag kørt sig til følgende samlede resultater:

Start nr. 173, Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem ved Ringøbing, fører løbet, efter en dag hvor det meste lykkedes.

Start nr. 323, Lars Hindsgaul, Assens, og Arne Pagh, Middelfart Lars har du styr på det hele? – har det ofte lydt fra både venner og bekendte. At han har det sammen med Arne Pagh, beviste de i dag. En plads som nr. 21 i det tætte felt, kan man kun tage hatten af for.


Lars Hindsgaul og Arne Pagh
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)

Start nr. 20. Lars Bækkelund, Horsens og Jan Østergaard, Horsens har tidligere haft succes sammen i rigtigt hastighedsrally, så hvorfor ikke i Rally Monte Carlo Historique – det blev i dag til en samlet plads som nr. 71


Lars Bækkelund og Jan Østergaard
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)

Kenneth Simonsen, Charlottenlund og Otto Kristensen, Tune kom i mål som nr. 89, og starter som nr. 89 i morgen, mandag.

Peter Karlsen, Holbæk og Erik Rasmussen, Ry - hentede en plads som nr. 125 efter dagens strabadser i både regn i Monaco og klart men koldt og klart vejr i Provence og Nice og længere


Peter Karlsen og Erik Rasmussen
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)

Far og søn-teamet Med Jens Gandrup, Odense og Sønnen Kristian Flensbak, Odense…… havde en af de mere triste dage, og måtte se deres forsmag på en topplacering fra i går, forvandlet til en plads som nr. 160, da stillingen blev optalt her til aften. Kristian Flensbak : Nå... En dag med meget blandede oplevelser. En påkørsel på ZR3 kostede +4000 strafpoint, og alle håb om en plads i top 10, som de forril ge år... Med en klaphammer lykkedes det dog at få plads til hjulet igen, og vi fik en prøvesejr på ZR4 ud af 296 deltagere. Det var et plaster på såret.


Jens Gandrup og Kristian Flensbak
(Foto: Viggo Johansen, Rallypics.dk)

I dag, mandag den 30. januar, starter første bil i Valence kl. 7.00, inden der køres 4 specialstrækninger i Ardeché sydvest for Lyon. Sidste bil på mandagens etape er i mål i Valence igen, omkring kl. 21.

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
 • Monaco
 • 01/02/17 - Monaco - Rally Monte-Carlo Historique
 •  
   

  Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS