Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Ny kører i Legends Car Cup

Legends Car 
25/01/17 

Efter 5 succesfulde år i Syverrace, med 2 sølvmedaljer i det samlede mesterskab, og adskillige sejre samt podieplaceringer, har Mirza Ahmetagic endelig taget springet til Legends Car Cup, hvor han skal køre for Torben M. Sørensen hos TMS Racing.
 

Den 29årige Randrusianer har i flere år haft et ønske om at køre i en større klasse. Men valget har været svært, ikke mindst fordi at der i Syverrace hersker en utrolig god stemning, og det er formentlig Danmarks hurtigste klasse for pengene.

Mirza har dog altid haft højere ambitioner end blot at køre motorsport på hobby plan. Og en kombination af en meget forstående kone, samt støtte fra sponsorerne DS Stålkonstruktion, Landberg og Racehall, er det endelig lykkedes at få en fod indenfor i en af Danmarks største og mest populære motorsportsklasse.

Forventningerne til debutåret er store, for Mirza har det altid gjaldt om mere, end blot at være med. Der er både høje forventninger til bilen som TMS Racing skal levere, og ligeledes også høje forventninger til fører.

Derfor ser teamet frem til den første testdag allerede i marts inden sæsonen for alvor bliver skudt i gang.

Udover tidligere nævnte sponsorer ønsker Mirza at takke alle i Syverrace, samt alle mekanikere og hjælpere fra sit gamle team som har hjulpet ham med at udleve sin drøm henover de seneste år.


Læs mere om:
  • Mirza Ahmetagic
  •