Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Ulrik Linnemann er nomineret til ”Årets banesport-kører”

Rallycross 
12/01/17 

ved Dansk Motorsport Award og Motorshow 2017
Torsdag d. 2. februar hylder toppen af dansk motorsport sig selv i Messecenter Herning. Der er lagt op til stor prisfest hvor der skal uddeles priser i hele 14 kategorier. Aftenens værter bliver TV3’s Formel 1-makkerpar Peter Palshøj og Nicolas Kiesa, som vil føre publikum igennem et stjernespækket program, hvor en perlerække af sportens største navne kommer for dels at overvære og følge de mange Danske talenter, men også for at uddele priserne.
 

I kategorien ”ÅRETS BANESPORT-KØRER” er rallycross kører Ulrik Linnemann fra Skivum nomineret.

Ulrik er nomineret ved at have været Danmarks ubestridte bedste rallycrosskører det seneste årti. Og han var igen i 2016 at finde blandt titelkandidaterne til det officielle FIA EM for Super 1600. Tre gange tidligere har himmerlændingen vundet medalje i dette mesterskab, men aldrig har Ulrik været så tæt på den eftertragtede førsteplads som i år. Ét sølle point adskilte danskeren fra vinderen af mesterskabet, men det blev til en ærefuld andenplads efter en sæson der bl.a. har budt på tre finalesejre ud af seks kørte. En succesrate på 50 %!
Skivum knægten er kommet i et absolut fint selskab af Danmarks bedste racerkører. I samme kategori er også Christina Nielsen, Kasper H. Jensen og makkerparret Marco Sørensen/Nicki Thiim nomineret.


Ulrik Linnemann er nomineret til ”ÅRETS BANESPORT-KØRER” ved Dansk Motorsport Award og Motorshow 2017
(Foto: Johnny Loix)

Jeg er utrolig stolt af at være nomineret til denne pris, kommer det fra Ulrik. Teamet og jeg har arbejdet særdeles hårdt i den forgangne sæson. Og det er fedt at vi kan høste noget anerkendelse for de præstationer vi har bragt med os hjem til DK i sæsonens løb. Det ville være et perfekt punktum for en hård 2016 sæson at vinde prisen som ”ÅRETS BANESPORT-KØRER” -så hjælp mig endelig på vej ved at afgive din stemme.

Man kan være med til at bestemme hvem der skal vinde i de forskellige kategorier ved Dansk motorsport awards, ved at gå ind på bilmagasinet.dk/dmsa2017 og afgive sin stemme – afstemningen slutter d. 29. januar kl. 16.00.

Linnemann Motorsport
www.linnemannrx.com


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • 02/02/17 - Herning - Dansk Motorsport Award
  •