Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Team K-Rejser vinder årets Hankook 24H Series

24 Hours 
17/10/16 

Jens Mølgaard, Jan Engelbrecht og Jacob Kristensen var årets bedste hold
Team K-Rejser kunne søndag middag se tilbage på en fantastisk sæson, da årets Hankook 24H Series blev afsluttet på Brno-banen i Tjekkiet. Efter syv afdelinger med langdistanceløb over 12 og 24 timer sikrede trioen Jens Mølgaard, Nibe, Jan Engelbrecht, Virum, og Jacob Kristensen, Hadsten, sig mesterskabet i A2-klassen i deres Peugeot RCZ.
 

”Det har været en hård, men spændende sæson, men det var dejligt, at det lykkedes for os at tage mesterskabet,” siger Jacob Kristensen.

”Vi startede sæsonen i Dubai i januar med det første 24-timers løb, hvor vi blev nummer to i A2-klassen, og så havde vi også nogle gode løb på Silverstone i England og Zandvoort i Holland, hvor vi var med helt fremme.”


Jacob Kristensen, Jens Mølgaard og Jan Engelbrecht har kørt en række topplaceringer hjem på baner i Europa og Asien
(Foto: Petr Fryba)

Årets lavpunkt kom i juli. På Paul Ricard-banen ved Marseilles i Sydfrankrig løb Team K-Rejser ind i et alvorligt uheld.

”Jens fik et skub bagfra af en anden kører, som måske også fik et puf,” siger Jacob Kristensen. ”Det sendte racerbilen ind i betonmuren, og dermed var ikke bare vi færdige. Det var bilen også. Vi valgte at finde en anden bil og bruge de bedste stumper fra vores egen bil, og så lykkedes det os at vinde klassen ved det næste løb på Formel 1-banen i Barcelona.”

Netop den sejr gav Team K-Rejser føringen i mesterskabet – en føring, som de har holdt til weekendens sæsonafslutning på Brno-banen i Tjekkiet.

”Det er dejligt, at Jens, Jan og jeg kan kalde os mestre – en slags amatør-verdensmestre, for Hankook 24H Series har udviklet sig til at blive en international serie af langdistanceløb, hvor der bliver kæmpet på meget højt plan, selv om de fleste af vi deltagere ikke er professionelle, fuldtidsracerkørere,” slutter Jacob Kristensen.

Team K-Rejser


Læs mere om:
  • Jacob Kristensen
  • Jan Engelbrecht
  • Jens Mølgaard
  • Brno
  • 15/10/16 - Brno - 24 Hours
  •