Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Et par ture i garage!

24 Hours 
15/10/16 

LMS Engineerings AUDI har i løbet af de første 4 timer været et par gange i garage for at blive repareret. Første gang var i slutningen af Stefan Wieningers stint hvor gearskiftet ikke virkede rigtigt, men efter en tur i pit viste det sig at være et elektronisk problem.
 

Efterfølgende kom Constantin Kletzer i bilen, og han kørte 1½ times fejlfri kørsel, men i slutningen af sit stint svigtede bremserne og han var en tur i gruset. Audien kunne dog køre i pit hvor den fik skiftet bremseskiver, bremseklodser, bremsekalibre og så blev karossen lige repareret, alt sammen på 24 minutter – SUPER mekanikere.

Nanna kom herefter i bilen og kørte ca. 1 time og 20 minutter, hvorefter der kom kode 60 og teamet benyttede tiden til at skifte kører, så Martin kom i omkring kl. 1800.

Vi er nu lidt bagud, men det satser vi på at indhente i de næste timer af løbet.

TecKart
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Brno
  • 15/10/16 - Brno - 24 Hours
  •