Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Nymark havde ikke opgivet

Danish
Supertourisme
Turbo 

09/10/16 

Frederik Nymark gik en lille tur sammen med sin personlige coach, sidste års DST-mester Michael Outzen, efter heat 1 i finalen på OK MOBIL 1 DSR. Nymark lå på en 6. plads, og hvis han var blevet dér, havde han haft den helt store chance for at vinde mesterskabet. Men han satsede, og i et overhalingsforsøg blev han presset ud af asfalten af Frederik Vodder, og så var det slut for Nymark.
 

Alligevel havde han ikke givet op i heat 2. Selv om han også i dette heat var indblandet i et sammenstød, som Michel Nykjær slap billigere uden om, og den førende i mesterskabet kom op på en 5. plads, mens Nymark faldt tilbage. Men ikke ret længe. Han gik forbi Nykjær, og mens Frederik Nymark kunne køre over stregen med plus 16 points, så måtte Michel Nykjær på næstsidste omgang se sig overhalet af Christian Loft, og Nykjær blev noteret for 14 points.

Dermed er mesterskabet ikke afgjort før finalens finale på Padborg Park.

Molly Pettit startede forrest, men hun kom for langt ud i første sving, og samtidig blev hun klemt fra stort alle sider og endte ude i græsset. Hun kom tilbage på banen, men med en ødelagt front. En stor skuffelse for nordmanden.

Christian Loft kører i den eneste V6-udgave i supertourisme-klassen, og han fik sit gennembrud med en 6. plads.

Ole Petersen blev som i heat 1 nr. 2, men endnu engang var det Jesper Egebart, der var helt suveræn, og det bliver nu en finale, hvor det sandsynligvis vil blive til en ny duel mellem de to om det øverste trin på podiet.

Lone Gaarde


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Padborg Park
  • 09/10/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS