Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Nymark har stadig en chance

Danish
Supertourisme
Turbo 

07/10/16 

Afgørelsen i Danish Supertourisme Turbo mesterskabet skal findes i weekenden. Frederik Nymark havde oprindeligt kun en teoretisk mulighed for at vinde mesterskabet, men det har netop ændret sig og den mulighed skal udnyttes.
 

Nymark Racing og Frederik Nymark er derfor ekstra tændt til denne weekend og vil give sig hundrede procent for at vinde det samlede mesterskab. Men hvad er årsagen til at mesterskabet er blevet mere end teoretisk ?


(Foto: Motorsporten.dk)

Ved natløbet på Padborg Park blev den mesterskabsførende Michel Nykjær udtaget til teknisk kontrol, hvor der blev konstateret at hans bil kørte med et for højt ladetryk på turboen. Straffen kom så sidst i denne uge. Michel er blevet er blevet fratrukket de opnåede resultater fra de to løb ved Padborg Night Race og nu er Frederik Nymark ikke længere så langt fra mesterskabstitlen med hensyn til point.

Derfor er Team og kører ekstra tændte i denne weekend. Teamet er samtidig glade for at de har holdt lidt igen med hensyn til deres dæk valg. ”Vi har faktisk sparet lidt på vores dæk i løbet af sæsonen og har derfor et par gode dæk tilbage” fortæller Frederik Nymark.

Frederik fortæller også at han vil køre om mesterskabet. ”Jeg vil hellere bliver nummer tre end at vide jeg ikke kæmpede for mesterskabet”. Frederik håber samtidig at mesterskabet kan afgøres på fair vis. Han håber at de andre deltagere som ikke har chancer i mesterskabet giver plads og ikke laver dumme ting som kan være afgørende for weekendens løbsresultater.

Udover støtte fra resten af teamet, kommer Frederik Nymarks fans fra Norge. Den norske støtte vil også heppe på den unge racerkører i den velkendte stil med deres ko klokker og fantastiske opbakning.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 09/10/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS