Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Fejrer mesterskab trods verserende sag

Yokohama
SuperCup 

26/09/16 
Yokohama

”Det er så ærgerligt, at det skulle ties ihjel, men vi må jo forholde os til, at en af vore konkurrenter nok så ihærdigt forsøger at afgøre tingene i retten i stedet for på banen”.
- siger Kim Lund Johansen om den verserende sag, som gør at han potentielt kan miste point fra sejren i foråret på Ring Djursland.
 

”Sagen er kørt så langt ud, at man skulle tro det var Formel 1 - det er helt vanvittigt. Men vi skal nok lege med, for vi har retten helt på vores side - Jeg er nu ikke bekymret”.


(Foto: Privatfoto)

Af netop samme grund blev der fejret et syvende danmarksmesterskab indenfor blot 10 år for Kim Lund Johansen efter weekendens finaleløb på FDM Jyllandsringen.

”Nu skal energien bruges på at planlægge sæson 2017. Vi har endnu ikke lagt os fast på hvilken klasse vi vil arbejde på, men vi fik i weekenden tilsagn fra flere potentielle nye sponsorer, der ønskede samarbejde med teamet i 2017, så vi har lidt at arbejde med i vinterpausen. Der har været en fantastisk opbakning fra sponsorer og støtter af teamet i år, og det vil vi virkeligt gerne takke for”. Slutter Kim Lund Johansen.

Weekendens pokalhøst blev til en P1, P3 og P2, hvilket var nok til at sikre teamet det danske mesterskab i Yokohama SuperCup for andet år i træk.

I sæson 2016 er der kørt 21 løb, hvoraf det er blevet til 18 podiepladser for Madbull Racing og Kim Lund Johansen.

Madbull Racing
Gitte Johansen


Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Madbull Racing
 • Jyllandsringen
 • 25/09/16 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS