Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzukis Kenneth Madsen/Mette Felthaus kan lørdag vinde DM

DM Rally 
20/09/16 

Lørdag byder programmet på den femte og næstsidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. I det nordsjællandske køres Rally Roskilde, og der er gode muligheder for, at det bliver et løb, som vil gå over i historiebøgerne for Suzuki Motorsport. Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) har nemlig muligheden for at sikre sig Danmarksmesterskabet i klassen for de tunede tohjulstrukne biler over 1600 cm3.
 

”Jeg kan blive mester,” siger Kenneth Madsen og ler ”… og det kan Mette også. Vi fører med 16 point til Carsten Jensen og Michael Fasterholdt, og hvis vi vinder og får maksimumpoint på super special-prøven, skal der bare slutte en anden konkurrent end Carsten og Michael efter os, så er vi mestre.”


Der er mulighed for en DM titel til Kenneth Madsen og Mette Feldthaus

”Det er ikke umuligt, at det kommer til at ske, for denne gang er der rigtig mange hold i klassen. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at vi prøver at få lukket mesterskabet allerede nu. Vi har det i baghovedet, men da vi ikke selv kan afgøre det, er det ikke noget, vi vil køre målrettet efter.”

Kenneth Madsen/Mette Felthaus har måske ikke varme i kroppen, men der er kommet en hel del rallykilometer ind på rygraden siden sommerferien.

”Rally Roskilde bliver et løb, hvor der bliver temmelig mange kilometer på dagen,” siger chaufføren i den orange Suzuki Swift Maxi 2000. ”Der bliver 130 kilometer hastighedsprøver i Roskilde, og da vi kørte 170 kilometer ved det seneste DM-rally på Lolland og 230 kilometer ved EM-løbet i Tjekkiet, er vi godt inde i rytmen. Og vi skulle denne gang gerne have 130 kilometer og 23 point mere på kontoen.”

Kenneth Madsen/Mette Felthaus bliver ikke ene om at repræsentere Suzuki Motorsport ved Rally Roskilde. Anders Lysen/Henrik Dernoff (Sorø/Ringsted) er også med i feltet.


Anders Lysen og Henrik Dernoff er med på startlisten ved Rally Roskilde
(Foto: Evan Hemmingsen)

”Løbet foregår måske ikke i baghaven, men så dog på Sjælland, så derfor skal vi være med,” siger Anders Lysen.

”Jeg synes, at Henrik og jeg hen over sæsonen har fået god rytme i bilen, og jeg er rimelig fortrøstningsfuld. Jeg glæder mig meget til at komme ud at køre og give publikum en god oplevelse – og ja, at vi også selv kan få en god oplevelse. Og hvis Henrik og jeg så samtidigt kan bakke op omkring Mette og Kenneth i deres bestræbelser, vil det bare være godt.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 24/09/16 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: