Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Road Racing

Steven og Simon Tirsgaard deltog i 3. afd. af DM i Road Racing på Jyllandsringen

Road Racing 
17/09/16 

Brødrene Tirsgaard deltog på Jyllandsringen i den forgangne weekend på deres BMW S 1000 RR motorcykler i 3 afdeling af DM i Road Racing med en 1. og 3. plads til Steven Tirsgaard. Simon Tirsgaard fik en 2. plads i første løb og udgik i søndagens løb.
 

Stævnet på Jyllandsringen blev afviklet som et rent motorcykel arrangement uden deltagelse af andre former for køretøjer, og under helt optimale vejrforhold for motorcykel race med tørre baner.


(Foto: Jesper Larsen - adwerk.dk)

Lørdagens tidtagning endte med en pole til Simon og Steven som nr. 2 efterfulgt af Mathias Poulsen og Alex Schacht på de følgende pladser. Løbet blev rødflaget efter 3 omgange med Alex som nr. 1 og Simon og Steven på henholdsvis 2. og 3. pladsen. Løbet blev genstartet med 7 omgange tilbage, hvor løbet udviklede sig til en kamp mellem Simon og Alex. Det ternede flag blev passeret med Alex Schacht som vinder og med Simon Tirsgaard lige efter. Steven kom lidt i klemme i det første sving, og det lykkedes ham ikke at rykke op til de forankørende, og måtte tage til takke med 3. pladsen.

Søndagens tidtagning endte med Steven Tirsgaard på pole, Simon Tirsgaard på 2. pladsen og Alex Schacht og Mathias Poulsen på de følgende pladser. For Simon Tirsgaard endte tidtagning meget uheldig, idet han ind på langsiden fik en udskridning og endte ude i autoværnet. Både Simon og motorcyklen fik mindre skrammer i forbindelse med uheldet, men ikke mere end de var klar til løb 2 senere på søndagen.

Søndagens løb startede dårligt for Simon Tirsgaard, idet han på omgang 2 fik teknisk defekt og endte ude i sandet, hvorefter løbet var slut for hans vedkommende. Steven Tirsgaard udkæmpede en dyst med Alex Schacht og går i føring på 4. omgang, hvorefter han udbygger føringen indtil løbet bliver rødflaget på 6. omgang. Løbet genstartes over 4 omgang, der naturligt bliver meget hektisk, hvor der igen udspinder sig en dyst mellem Alex og Steven, det bliver Steven der passerer til ternede flag som første kører med Alex 1 tiendedel efter og Ulrik Døssing på 3 pladsen.

Den samlede stilling kan vi ikke sige noget om med sikkerhed, idet der ikke er noteret noget om den samlede stilling på nuværende tidspunkt, og der er nogen uklarhed efter 3 afdeling af DM. Vi kommer tilbage med den samlede stilling inden 4. og sidste afdeling af DM på Jyllandsringen den 24. og 25. september 2016.

Foto:
Foto.adwerk.dk/bike-weekend-2016

Følg os på: facebook.com/Tirsgaardracing

Team Xpedit
Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS