Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Målet er stadig inden for rækkevidde for Frederik

Formel Ford - DK 
06/09/16 

Lørdagens hektiske dag på Padborg Park gav ikke det udbytte for Frederik Vesti, som han havde håbet på. De to heats gav en 4. plads og en 3. plads. Og selvom han kom på podiet i sidste heat, var hans nærmeste konkurrent på podiet i begge heats. Og det betød at konkurrenten halede lidt ind på Frederik.
 

Men Frederik er dog stadig foran, og giver ikke op før sidste omgang er kørt. Og den sidste afdeling i dette års mesterskab køres i weekenden 8.-9. oktober. Og igen tager feltet til Padborg. Så banen sidder frisk i erindringen. Og det håber Frederik er en fordel specielt for ham.

-“Det var lidt som om vi manglede den sidste fart på toppen. Og det har vi så en måneds tid til at få arbejdet med.”

Ned- og optur for Frederik
Det var et meget sammenpresset program der mødte Team Vesti Motorsport på Padborg Park. Førermøde, træning, tidtagning og to heats skulle afvikles fra kl. 11.40 til kl. 19.20. Et program der normalt er fordelt over 2 dage. Så der var hektisk aktivitet i teltet.

Træningen forløb okay, og bilen var god at køre. Tidtagningen var som sådan også fin, men det var tydeligt at feltet var blevet tættere. For selv med en ganske fin tid, endte Frederik på P5. Så der var hårdt arbejde foran Frederik i heat 1.

Frederik kæmpede flot, men der manglede lige det sidste til at nå toppen af feltet. Men han kæmpede om 3. pladsen med den direkte konkurrent til den samlede 3. plads. Frederik måtte desværre, efter flotte kampe, afgive 3. pladsen i heatet.

Heat 2 var farten lidt bedre. Banen var blevet lidt køligere, og det passede Frederik lidt bedre. Og igen leverede han flot reklame for klassen, sammen med sin nærmeste konkurrent. Men denne gang var det kampen om 2. pladsen der stod på spil. Igen var det dog Frederik der måtte se sig slået. Og da konkurrenten begge gange endte én plads over Frederik, halede han samlet set lidt ind på Frederik.

Fuld fokus på nuet.
Men Frederik er klar til at forsvare sin placering med næb og klør. Så nu sættes alt ind på at finde den sidste fart inden sidste afdeling. Således har Frederik besluttet sig for, slet ikke at tænke på næste sæson, før denne sæson er overstået.

Og nu har han en måned til at trimme bilen, og forberede sig mentalt og fysisk så godt som muligt. Og han har alle muligheder for at forberede sig optimalt. I den kommende uge tager han på besøg hos sin fysiske træner for at lægge et program til den næste måned. Og der vil også blive testet i bilen inden næste løb.

Vi håber at se så mange af jer som muligt, til sæsonens sidste løb. Frederik garanterer for at der er flot ræs, og er optimistisk i forhold til at trække det længste strå.

- Strive For Greatness -

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •