Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Top-3 viste deres klasse i mørke

Danish
Supertourisme
Turbo 

03/09/16 

Det er en lørdag aften. Og det blevet mørkt på Padborg Park. Som det også skal til Night Race, og i 2. heat viste top-3 i mesterskabet i OK MOBIL 1 DST klassen.
 

Det var ikke mindst tilfældet for den førende i serien, Michel Nykjær, der startede i pole, og hans førsteplads var aldrig i fare.

Efter en bundskraber i tidskørslen viser Nykjær sig nu igen som en rigtig stjernekører, men både nr. 2 i mesterskabet, Frederik Nymark, og nr. 3, Kevin Rossel, kørte så stærkt, at de også viste sig som absolutte topkandidater i feltet.

Frederik Nymark startede 4’er, men i en flot duel med Kevin Rossel rykkede han op på 2. pladsen efter en helt perfekt overhaling.

Ole Petersen, der startede 2’er, kunne ikke holde sin placering. Ikke kun Nymark og Rossel kom forbi den ellers så race-stærke sønderjyde. Også Jesper Egebart kom forbi, og han starter nu forrest i finalen med Nymark og Rossel lige efter sig.

Den førende Michel Nykjær indleder den finale, alle er helt vilde med at vinde, fra en 8. plads.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •