Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Frederik sigter mod samlet 3. plads

Formel Ford - DK 
02/09/16 

Efter sidste weekends løb på Jyllandsringen, er der nu lagt op til en dramatisk weekend i Padborg. Alt kan ske! Det skal bare helst ske på den rigtige måde for Frederik Vesti. Efter weekendens tre løb på Jyllandsringen er Frederik samlet nr. 3 med kun 5 points forskel til den nærmeste konkurrent. Og 44 point op til 2. pladsen. Der er samlet 125 point at køre om endnu, så meget kan ske endnu. Men Det er ikke længere Frederik der alene kan klare ærterne.
 

I den kommende weekend kæmpes der om et max på 50 point, og selvom Frederik skulle snuppe dem, og den nærmeste konkurrent ikke får point, så vil det stadig ikke være nok til at sikre sig 3. pladsen, teoretisk set. Men det vil uden tvivl se godt ud. Det betyder så, at der ikke er plads til at slappe af på nogen måde. Og det har Frederik så absolut heller ikke tænkt sig at gøre.


(Foto: 71Media)

“Jeg har stadig en teoretisk mulighed for faktisk at blive nr. 2, og hvis jeg går efter det, vil det jo samtidig være den bedste måde at forsvare min aktuelle 3. plads”

Så der er som altid garanti for fantastisk og intens ræs når Frederik og resten af feltet sætter sig i racerbilerne på Padborg Park. Og denne gang vil det blive i lyset af den, forhåbentlig synlige, nedgående sol. Formel Ford skal køre, 2 heats, det ene kl. 15.35 og det andet kl. 18.50. Og derefter bliver der blændet op for race i natten, med bl.a. Dansk Supertorisme, opvisning med Formel 1 bil og de små rappe Legend Cars.

Fremtiden for Frederik Vesti?
Allerede nu, inden sidste løb er afviklet, er man i Vesti-lejren begyndt at kigge på næste sæson. Det er ingen hemmelighed at penge er en vigtig faktor i denne sportsgren, Så derfor er det altafgørende med gode sponsorer. Dem har Frederik allerede en del af, bl.a. jeres virksomhed. Men der er altid plads til flere. Så hvis du kender til en samarbejdspartner der kunne være interesseret, så sig endelig til. Det kan jo også være at du tænker at din virksomheds eksponering har været så god, at det er tid til at opgradere sponsoratet.


(Foto: 71Media)

En ting er sikkert - det kommer til at gå rigtig stærkt til næste år. Både i bilen og på sponsorsiden. Der er masser af nye ideer til at få eksponeret sponsorerne endnu bedre.

Det er endnu ikke besluttet, hvilken klasse Frederik skal køre i, men der er muligheder i både Formel Ford, og i Formel 4. Så nu må tiden vise, hvad det ender med.
Vi ser frem til at ser jer på Padborg Park, til en omgang flot ræs.

- Strive For Greatness -

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Padborg Park
  • 03/09/16 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •