Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Fortsat spænding om mesterskabet for Madbull Racing

SuperCup 
29/08/16 

Var det tæt i spidsen af mesterskabet i Yokohama SuperCup, så er kampen kun blevet tættere efter weekendens GP Danmark på FDM Jyllandsringen.
En knækket støddæmper satte, for Madbull Racing, en stopper for en optimal tidtagning lørdag formiddag. Resultatet rakte dog alligevel til en startplacering som 3ér i første heat, som blev kørt lørdag eftermiddag.
 

Et lidt for ambitiøst udbremsningsforsøg for enden af langsiden, kombineret med en mindre defekt, resulterede i at bilen stod på tværs, og Madbull Racing måtte dermed udgå af første heat.


(Foto: Keld Dohm)

Trods uheld havde Kim Lund Johansen dog sat bedste omgangstid i løbet, og kunne derfor starte som etter i heat 2 søndag, en placering som han formåede at forsvare løbet igennem.

Tredje heat bød fra en startplacering som 4ér, igen på gode og tætte kampe i toppen af feltet, hvor Kim Lund Johansen dog måtte se sig slået af Jakob Borum og Lasse M. Sørensen inden målstregen.

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at vi er helt tilfredse” Sagde Kim Lund Johansen efter sidste løb søndag ”Vi har potentiale til mere. Det er helt tydeligt at bilen taber pusten ned af langsiden, og det skal vi hjem og have regnet lidt på nu, så vi er helt hvor vi skal være til finalen. Når det så er sagt, så er det jo bare fedt at der er kamp om pladserne, fremfor at der bliver noget foræret.”

Kun 16 point adskiller de to mesterskabsførende I Yokohama SuperCup, og med 75 point at køre om endnu, er ingenting sikkert. Teamkammeraten i Madbull Racing, Tino Vang Jørgensen ligger lige nu treér i mesterskabet - også en placering, som der er skarp konkurrence om.

Sidste afdeling af Yokohama SuperCup kan ses på FDM Jyllandsringen i weekenden den 24.-25. september.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - SuperCup
  •