Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper H. Jensen suveræn i DTC-tidtagningen

DTC 
28/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSølle en omgang. Det var alt, hvad Kasper H. Jensen, Hinnerup, havde brug for, da der lørdag eftermiddag blev kørt tidtagning for MASCOT Danish Thundersport Championship på FDM Jyllandsringen. Så var han sikker på at have erobret pole position.
 

Den førende i MASCOT DTC behøvede kun et forsøg for at tage pole position.
Køreren fra Team Flexlease.nu kørte fra depotet direkte ud på banen, tog en opvarmningsomgang, og da han derefter havde kørt sin første flyvende omgang, stod tiden 1.08,977 noteret ud for hans navn øverst på tidtagningsskærmen. Og så kørte han i pit og blev der.


Kasper H. Jensen blev noteret for en af de hurtigste DTC-tider på FDM Jyllandsringen
(Foto: Morten Alstrup)

Uanset hvad konkurrenterne gjorde, kom de aldrig i nærheden af den mesterskabsførende kører. Casper Elgaard, Risskov, kørte således hele ti omgange, men den bedste tid, han kunne præstere, var 1.10,029, og det gav ham en startposition som nummer to til lørdagens første kvalifikationsheat. Og den andenplads var i øvrigt ganske marginal, for han var blot henholdsvis to og fem hundrededele af et sekund foran Frederik Schandorff, Rønde, og Marius Nakken, Norge, som var henholdsvis tredje- og fjerdehurtigst.

Selv om Kasper H. Jensen var så suveræn, var konkurrencen alligevel tæt. Fra næsthurtigste deltager, Casper Elgaard, til ellevtehurtigste kører, Nicholai Eberhard, Hinnerup, var der således kun et sekund.

Fire kørere får dog ikke det fulde udbytte af deres tidtagningsindsats. Marius Nakken, Lars Mogensen, Silkeborg, Kasper Aaskov, Varde, og Lasse L. Sørensen, Svenstrup, overtrådte nemlig en spærrelinje, og de rykkes derfor fire placeringer tilbage på gridden til første kvalifikationsheat.

Første kvalifikationsheat køres søndag klokken 12.20, andet kvalifikationsheat 14.40, mens finalen skydes i gang 15.25.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •