Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Kasper Nyman i Skoda Fabia R2 til Silkeborg minirally i weekenden

Mini Rally 
26/08/16 

Kasper Nyman er tilbage i dansk rallysport med et nyt spændende projekt.
På lørdag den 27. august drager Kasper Nyman og Steen Bøgelund til Silkeborg. Minirally i og omkring Silkeborg er første løb i samme bil for det nyetablerede team.
 

Ja, Kasper Nyman er tilbage i en rallybil efter mange måneders pause. Og det med et helt nyt set-up. Kasper Nyman og Steen Bøgelund har ikke tidligere siddet i samme rallybil. Kasper har jo som bekendt været rallytalent for små 10 år siden og det er kun hans private ambitioner, som har holdt ham fra rallysporten som aktiv. Kasper har over de sidste år satset på uddannelse og udfordringer jobmæssigt og som det sidste er han blevet far til en lille søn – måske næste generation af rallykører.


(Foto: Jokum Tord Larsen - Rallyfotografen.dk)

Steen Bøgelund er bestemt heller ikke ny i rallysammenhæng. Steen har i mange år bl.a. været co-driver for Christian Sandal fra Vejle. Ligesom han er hoppet ind på sædet ved siden flere hurtige rallykører. Så det er en erfaren herre, der sætter sig i højresædet. Steen ved hvad der skal til for at teamet får succes.

Bilen er også en nyinvestering. En Skoda Fabia i R2 trim. Teamet satser på, at det vil være en konkurrencedygtig bil, som vil kunne begå sig i klassen.

Teamets første løb bliver som skrevet Rally Silkeborg på lørdag den 27. august 2016. Et rally med hastighedsprøver i en spektakulært og meget smukt område. Teamet møder tidligt lørdag morgen og kører rallyet igennem for at udarbejde noter, så det kan gå rigtig stærkt, når startflaget hæves. Det er hastighedsprøver, som sætter chauffør og co-driver på udfordringer. Det bliver bestemt ikke kedeligt.

”Jeg har ikke kørt løb i bilen endnu”, fortæller Kasper. ”Men jeg har store forventninger til at den er letkørt og at jeg kan følge konkurrenterne”. Nu skal der køres km i bilen og Kasper, Steen og Skodaen deltager i løb hen over efteråret og er så forhåbentlig klar til en hel sæson 2017.

Følg teamet på www.dmack.dk og facebook.com/kaspernymanmotorsport

Kasper Nyman Motorsport

Vivi Byrnel


Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  •