Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Tingene er på plads!

FDM sport 
25/08/16 

Mads Andersen har fået tingene på plads i sommerpausen. Mads har fået sæsonen 2017 på plads, og det bliver endnu et år i FDM Sport.
”Det er en helt fantastisk klasse, de venskaber jeg først og fremmest har fået, og dernæst den kæmpe erfaring jeg har fået med allerede nu, det er bare super fedt at 2017 er på plads.”
 

MEN den største nyhed er nok at Mads har fået lavet en aftale med SUNOCO til finaleløbet, som han før har haft samarbejde med. Alting ville ikke være muligt hvis ikke det var for Mads’ far Allan.


Mads Andersen

Lige nu ligger Mads Andersen 9’er FDM Sport, men han har i sommerferien fået sat sig et mål om at han skal slutte i top 7.

Grand Prix’et er et kæmpe løb og vi ser virkelig frem til det. Tak til Novabil A/S, Dansk Maskin Center, Nordjysk Port teknik og AROS Porte ApS.


Læs mere om:
  • Mads Andersen
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •