Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup i Grand Prix humør

Yokohama
SuperCup 

25/08/16 
Yokohama

Op til Grand Prix’et er både humøret og spændingen høj i Yokohama SuperCup. Rent resultatmæssig er der 2 meget væsentlige dueller at holde øje med. Føringen i mesterskabet kæmper Lasse M. Sørensen i Opel Astra og Kim Lund Johansen i Seat Leon om. Og 3. pladsen kæmper Allan Kristensen i Seat Ibiza og Tino V. Jørgensen i VW Polo om.
 

Det betyder dog ikke, at man ikke skal holde øje med de andre i klassen. Både Jan Petersen i Honda S2000 og Jakob Borum i Honda Integra har før vist, at de kan følge med og til tider også køre fra de fire i front, og det betyder jo at de kan tage point fra de fire førende, og dermed påvirke det samlede resultat.


Yokohama SuperCup feltet har ikke været stort i år, til gengæld er kvaliteten i racet høj
(Foto: Keld Dohm)

Til Grand Prix’et kører Yokohama SuperCup sammen med Super Touring bilerne fra Special Saloon Car og de Norske GT4 biler, og det betyder over 25 biler på banen, og det gør det bare endnu mere fedt at kigge på for tilskuerne. Det betyder også at der bliver lidt ændringer i afviklingen af løbene, da der vil blive kørt efter den afviklingsform som Special Saloon Car har. Helt konkret betyder dette følgende afvigelse i forhold til vanlig SuperCup afvikling:

- Rullestart i alle 3 heat
- Startrækkefølgen til heat 2 afgøres af hurtigste omgangstid i heat 1, og der byttes dermed ikke rundt på de 8 forreste. Og på samme måde til heat 3.

Klasserepræsentant Jakob Borum fortæller, at det skyldes en sikkerhedsmæssig vurdering, der er lavet i samarbejde mellem Special Saloon Car, Yokohama SuperCup og løbsledelsen til Grand Prix’et.

Yokohama SuperCup ser frem til et spændende og flot Grand Prix.

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
 • Jyllandsringen
 • 28/08/16 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS