Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Frederik Vesti vil have mere

Formel Ford - DK 
24/08/16 

Efter en fantastisk weekend på Ring Djursland, med to førstepladser er Frederik mere end klar på at vise at det ikke var en tilfældighed.
Handsken er kastet…!
 

Og efter en weekend hvor Fredrik fik sat en tyk streg under sine evner og sit store talent, er der også god grund til at tro, at han kan gøre det igen. Det sidste halve års konstante arbejde med alle aspekter, begynder for alvor at give bonus. Og alt har været bragt i spil, for at nå dertil hvor Frederik er i dag. Hver uge er fyldt med hård fysisk træning, motorisk træning, mentaltræning og simulatortræning. Og den fritid der er til overs bruges tit på værkstedet, med at forbedre bilen og lære at skifte alle dele, så han kender bilen ud og ind.


(Foto: 71Media.dk)

Konkurrenterne inspirerer Frederik
Den tid der bruges mellem løbene handler altid om forbedring. Både på den lange bane, men også i forhold til næste løb. Og her er videooptagelserne fra bilen en kæmpe hjælp for Frederik. Her kan han analysere sin egen kørsel, og se hvilke ting der er gjort rigtigt, og hvor han kan forbedre sig. Han bruger også videooptagelserne til at se hvordan konkurrenterne kører, i deres interne kampe. Noget der er en stor kilde til inspiration for Frederik. Man skal altid kende sin modstanders styrker og svagheder.

Grand Prix Danmark
I næste weekend er der lagt op til en kæmpe fest på Jyllandsringen. Her er det meste af Danmarks racingsport samlet til en fantastisk motorløbsweekend. Og Formel Ford er stadig en af de mest attraktive klasser. Her er racerløb i ægte racerbiler. Og med nogen af Danmarks dygtigste racerkørere. Og Frederik har en klar plan om at han vil stå øverst på podiet igen. Og helst i alle 3 heats.


(Foto: 71Media.dk)

Der er masser af tv-dækning af weekenden, fulde tribuner og masser af eksponering for sponsorer og teams. Men vil du have den ultimative oplevelse, så skal du indfinde dig på Danmarks største racerbane i weekenden og se løbene live.

Frederik Vesti byder velkommen til en weekend i søhøjlandet. Kig forbi i paddocken til en god snak.

Tidsplanen for Frederik er følgende:
Fredag 26/8
17.30: - Tidtagning

Lørdag 27/8
10.50: - Heat 1
13.20: - Heat 2
17.25: - Heat 3

- Strive For Greatness -

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •