Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Lasse Sørensen debuterer i MASCOT DTC-serien

DTC 
23/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNordjyden bliver i weekenden teamkammerat med mesteren Casper Elgaard
I weekenden træder et nyt ungt dansk talent ind på scenen i MASCOT Danish Thundersport Championship. Det er den 19-årige Lasse L. Sørensen, Svenstrup, som bliver teamkammerat med den regerende mester Casper Elgaard, Risskov, ved MASCOT GP Danmark.
 


Lasse Sørensen er tidligere vinder i Formel 4 og her Formel Renault. I weekenden debuterer han i MASCOT DTC
(Foto: Sebastiaan Rozendaal)

”Det bliver nok lidt anderledes opgave end det, jeg er vant til, men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt,” siger nordjyden. ”Men det er også godt, at jeg kommer til at køre i samme team som Casper Elgaard, for han har en masse erfaring, han kan give videre til mig.”

Lasse L. Sørensen er af mange kendt som lillebror til Marco Sørensen – Le Mans-kører og den eneste dansker, der har vundet løb i såvel GP2- som Formel Renault 3.5-klasserne. Men Lasse L. Sørensen har skabt sine helt egne resultater.

Efter et par sæsoner i dansk Formel Ford tog han i 2014 springet til den internationale Formel 4-klasse, hvor han i sin første sæson blev fransk mester. Sidste år kørte han internationalt i Formel Renault 2.0. Men race med tag over hovedet er nyt for ham.


Bil nummer 60 er tidligere blevet kørt af Nicolai Sylvest og Shane Lynch. Nu skal Lasse L. Sørensen køre for Massive Motorsport ved MASCOT GP
(Foto: Henning Smed)

”Jeg skal prøve raceren første gang onsdag til en testdag på Jyllandsringen. Jeg har tidligere testet en Audi TT Cup-racer, men det er første gang, at jeg skal prøve en lukket racerbil med baghjulstræk,” fortæller teenageren, som håber på et godt resultat i weekenden.

”Det bliver en ny bil – en helt anden opgave. Får jeg en top 5 vil jeg være tilfreds med mig selv, for der er et stærkt felt i DTC.”

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - DTC
  •