Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jacob Madsen på mesterskabskurs

DM Rally 
21/08/16 

Endnu en klar sejr til sjællandske rallytalenter
I årets første lange rally i Danmark, det to-dages Sydhavsrally på Lolland i weekenden, tog stortalenterne Jacob Madsen fra Dianalund og Line Lykke Jensen fra Stenløse endnu en komfortabel sejr i mesterskabet for tunede biler under 1600 ccm. Efter 170 kilometers hastighedsprøver havde de for fjerde gang i træk kørt deres Opel ADAM R2 ind på førstepladsen i mesterskabet, denne gang to minutter foran deres værste konkurrenter Rasmus Sørensen og Heidi Jensen i en Citroën C2.
 

Desuden blev de i rallyets generalklassement nr. 5 foran mange kørere i langt hurtigere biler.


Jacob Madsen og Line Lykke Jensen var i bogstaveligste forstand flyvende i deres Opel ADAM R2 på hastighedsprøverne på landevejene omkring Horslunde på Lolland. De tog sejren i mesterskabet for tunede biler under 1600 ccm med et forspring på to minutter til værste konkurrent.
(Foto: Michael Eisenberg)

Hermed er Jacob Madsen og Line Lykke Jensen nu i en meget klar føring i mesterskabet. De slog et afgørende hul til konkurrenterne på de første fire hastighedsprøver, der blev kørt om natten:

”Mørke passer mig perfekt. Vi lavede et rimeligt hul ned til Rasmus, og på første prøve næste morgen tog vi yderligere 16 sekunder på ham. Så kunne vi begynde at køre med hovedet, men på den sidste prøve er der lige de der tre ekstra point for at være hurtigst, og dem vil man gerne have,” siger Jacob Madsen, der også gav den fuld gas her.


På sidste hastighedsprøve i Sydhavsrally var der tre ekstra DM-point til hurtigste, og dem snuppede Jacob Madsen og Line Lykke Jensen med et overlegent tempo i deres Opel ADAM R2
(Foto: Michael Eisenberg)

Codriver Line Lykke Jensen siger: ”Det er superfedt at vinde fire ud af fire løb. Det gik totalt gnidningsfrit, der var ingen problemer med bilen, og samarbejdet fungerede perfekt, som det plejer. Vi kørte noget taktisk, for vi skal have bilen med til Barum Rally, og der var ingen grund til at sætte den af noget sted.”

Løbet, Line Lykke Jensen henviser til, er Barum Czech Rally Zlín, et stort rally i Tjekkiet i den kommende weekend tællende til Europamesterskabet. Her venter der Jacob Madsen og Line Lykke Jensen 230 kilometer meget udfordrende hastighedsprøver, hvor de kommer op mod seks Opel ADAM-biler og 25 andre konkurrenter i klassen.

Næste løb herhjemme for det talentfulde rallyhold bliver FTZ Rally Roskilde lørdag den 24. september på landevejene omkring Roskilde, hvor alle motorsportsfans kan se Jacob Madsen og Line Lykke Jensen tage næste skridt på vej mod danmarksmesterskabet i rally i deres Opel ADAM.


Simon og Sune Vallentin har deres Opel Corsa OPC oppe på to hjul på vej mod sejren i Opel Corsa Rally Cup og danmarksmesterskabet i Gruppe E
(Foto: Michael Eisenberg)

I den nye Opel Corsa Rally Cup var der for tredje rally i træk sejr til brødrene Simon og Sune Valentin fra Gislinge i en Opel Corsa OPC, og igen vandt de samtidig mesterskabsklasen i Gruppe E.


Lykkelige vindere: For fjerde gang i fire løb tog Jacob Madsen og Line Lykke Jensen sejren i danmarksmesterskabet for tunede biler under 1600 ccm i deres Opel ADAM R2
(Foto: Michael Eisenberg)

Se den samlede resultatliste på http://www.rallyresult.dk/

Opel Danmark


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Horslunde
  • 20/08/16 - Horslunde - DM Rally
  •