Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

BPracing kørte test i Fårvang

Rally 
20/08/16 

Birch/Tvilum rallyshow i Fårvang gik egentlig ok for BPracing. Formålet var først og fremmest at få testet den nylavede motor.
Vejret var ikke helt så fantastisk som vi ellers før har set det, så i første heat var vejen godt fugtig.
 

Med et rigtigt dækvalg, voldte det ikke bilen og Benny de store problemer, de kom i mål ca. ½ sek. foran deres nærmeste konkurrent i klassen.

Til heat 2 blev der sat tørvejrsdæk, med en hårdere compound, på bilen, hvilket viste sig at være et dårligt valg. De hårdere dæk og ingen dækvarmere gjorde at vejgrebet bare ikke var godt nok og Benny kom i mål 5 sek. efter nærmeste konkurrent.

Til heat 3 blev det overvejet om der skulle ofres nye dæk, men grundet at teamet ingen dækvarmere havde, og 5 sek. er meget at indhente, vurderede de at det ikke kunne betale sig.

Slutresultatet blev: 2’er i klassen og 5’er generelt, hvilket må siges at være ok, for noget der ”bare” skulle være et test løb.

BPracing


Læs mere om:
  • Benny Pedersen
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: