Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Edstrøm’s Racing tager til Norge

Special Saloon 
12/08/16 

Team Edstrøm’s Racing er klar til den 3. afdeling af Carbuddii Special Saloon Car, der skal køres på Norske Rudskogen.
Den 2. afdeling på Ring Djursland blev ikke den store pointmæssige succes for Brian Mikkelsen, men efter 2 måneders sommerferie, kribler det rigtig meget i højrefoden for at komme på banen igen – nu med en fuldstænding toptunet og køreklar motor.
 

I øjeblikket indtager teamet 2. pladsen i Super Touring mesterskabet, men da vi ikke engang er halvvejs i sæsonen, er der stadig masser af tid til at avancere. Det samme gælder for den generelle 5. plads i Carbuddii SSC mesterskabet.

Der bliver 5 andre kørere at kæmpe med i Super Touring mesterskabet, i et samlet dansk felt på 10 kørere. Men det gør det blot endnu mere intenst, og får endnu større betydning i mesterskabet.

Årets største løb, Grand Prix Danmark, ligger også og lurer i horisonten om blot 2 uger, så udover at der skal en masse point på kontoen, skal materiellet også med hjem i køreklar stand, da der ikke er meget forberedelsestid til næste gang.

Så der skal gives masser af gas, men samtidig skal der køres med hovedet.


(Foto: Per Rasmussen)

Løbsformatet denne weekend er lidt anderledes end det som man ellers kender. Der er forskellige træninger som man kan deltage i om fredagen, men ellers er tidsplanen som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
09.15-09.20 Warm Up
11.55-12.10 Tidstagning
16.00 Heat 1

Søndag
10.00-10.05 Warm Up
14.30 Heat 2
16.30 Heat 3

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/08/16 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •