Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

En debut med op - og nedture for Møller Madsen

ADAC GT
Masters 

08/08/16 

Træningerne fredag var vi konstant i Top 3 og alt spillede som det skulle, vi havde en god fornemmelse, og var klar til lørdagen.
 

Lørdagens kvalifikation blev desværre ikke den succes, vi havde håbet på. En omgang, der ikke blev ramt, som den skulle og noget trafik byttede en sikker top 10 til en startplacering som nummer 20.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Nicolaj startede i bilen og viste med det samme speeden var der, på 26 min stint kørte han fra P20 til P11! Derefter overrakte han bilen til Markus, som forsætte fremgangen til P7 og bedste Audi, men med blot 7 min igen havde han kontakt med en Porsche og knækkede baghjulsophænget, det kostede også Markus en straf på 10 placeringer tilbage om søndagen!

Det betød, at hans kvalifikation blev vekslet til en 16 istedet for en top 6..

Men speeden var der, det viste vi og det havde vi bevis.t så nu var der 1 vej frem, eller det troede vi, der var! Fordi løbet varede lige ned til første sving, da en konkurrent valgte at parkere i siden på Markus og vi måtte udgå fra løbet..

En skuffet og ærgerlig Nicolaj
Jeg er sindssygt skuffet og ærgerlig! Phoenix viste sindssyg styrke på opsætning af bilen, og vi vidste speed, der kunne have været et podie værdigt, det blev det desværre ikke.. Men jeg hæftede mig ved rosende ord fra Phoenix og en personlig udvikling!
Nu skal vi bare komme endnu stærkere tilbage næste gang.

Audi Odense - kæmpe succes med over 60 mennesker, der deltog i eventet ved Audi Odense så løbet på storskærm, og fik en hotdogs eller 3 samt noget koldt at drikke.

Dette ønsker jeg skal være en tradition, så alle skal kunne mødes og se mine race sammen, nyde et glas koldt og drikke og lidt til maven!

Mange tak for jeres opbakning
Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Phoenix Racing
  • Nürburgring
  • 07/08/16 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •