Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Nicolaj Møller Madsen tilbage i Audi R8

Blancpain GT
Sprint Series 

30/06/16 

Der venter Nicolaj Møller Madsen en stor weekend, når han igen er tilbage bag rattet af sin Audi R8 for Phoenix Racing. Det sker i den kommende weekend den 1. til 3. Juli, hvor det gælder den tredje afdeling af Blancpain GT Series Sprint Cup.
 

I denne omgang gæster det famøse Blanpain-felt den legendariske Nürburgring, en bane Møller Madsen har kørt rigtig mange omgange på, og som han efterhånden også betegner som ”sit andet hjem”.

Danskeren fører i øjeblikket Silvercuppen, som er for de unge kørere og rookies. Derfor er forventningerne også, at opretholde føringen og måske endda, køre en sejr hjem i weekendens race.

- Jeg glæder mig så meget til løbet. Jeg elsker banen Nürburgring, og jeg har kørt her rigtig meget i år. Det er også Phoenix-teamets hjemmebane, så jeg føler, vi står rigtig stærkt her, fortæller Møller Madsen.

Den hurtige fynbo får også særlig godt selskab, da han har inviteret intet mindre end 20 heldige VIP-gæster med til weekendens racerløb, og for dem venter der en oplevelse udover det sædvanlige.

- Jeg har arrangeret en VIP-bus der kører fra Danmark fredag, og her har jeg 20 gæster med, som skal med ned og opleve racet på tætteste hånd. De skal også en tur med i Audi Lounge og have vinsmagning og en masse lækkert at spise, så jeg håber de får en fantastisk tur, slutter danskeren af, inden fokus nu er fuldt rettet mod løbet.

Udover bedrifterne i Blancpain, kører Nicolaj Møller Madsen sideløbende med i den europæiske GT4-serie for PROsport, hvor han p.t. fører mesterskabet i GT4 Pro-klassen.

Du kan følge med i weekendens Blancpain-race her.
Og på Nicolaj Møller Madsens facebookside her.

Podcast med Nicolaj Møller Madsen
Oktober KBH lavede igår en podcast med Nicolaj forud for weekendens løb.
Hør hele podcasten lige HER!

Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 03/07/16 - Nürburgring - Blancpain GT Sprint Series
  •