Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Micro sejr i micro kort løb

DM Rally 
29/06/16 

Igen kunne Michael Broberg Sørensen lukke døren på sin Opel Adam ved mål på DM løbet i rally/Peugeot Holbæk Rally Vestsjælland, vedvidende at han og makkeren i codriversædet Mette Jensen igen tog sejren i cuppen.
 

’Prøverne var lige hurtige nok til sådan en lille racer som Adam’n, ydermere følte jeg at den var lige blød nok i bagenden ud over de mange toppe i løbet, vejene var også meget bumbede/ujævne, det gav en lidt nervøs styring, men ikke noget som jeg ikke kunne håndtere, det kørte igen lige efter bogen’, sagde Michael ved mål på løbet.

På løbets Prøve 7 havde de pludselig Sebastian og Oliver i bagspejlet, det var en rundbane hvor de blev startet ud lige foran Renault Twingo parret. Det blev kattens leg efter musen, men musen vandt, for i et Højre 3 sving med smuds på vejen, der overkørte knægten i bakspejlet nok lige i bilen, så de desværre måtte udgå, og derefter cruisede Michael og Mette sig til sejren, i et kort rally, som blev yderligere kortet op, grundet afkørsler og en overskredet tidsplan af selve løbet.

Allan POST


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: