Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Gjorde sit andet fædreland ære

Danish
Supertourisme
Turbo 

13/06/16 

Frederik Nymark kørte i denne weekend på Rudskogen i Norge. Og for nogen kommer det måske som en overraskelse, men Frederiks mor er faktisk fra Norge. Så i denne weekend havde han ekstra support fra sin norske del af familien.
 

Frederik Nymark kørte træning om fredagen, her fandt Nymark Racing den rette opsætning til bilen. Det betød at da hele resultatet var gjort op efter kvalifikationen, var den unge Nymark hurtigst.


(Foto: Motorsporten.dk)

I første løb vender man rundt på de første otte, og det betød at Frederik Nymark skulle starte som nummer otte. Frederik kæmpede sig stille og roligt frem i feltet og sluttede på en flot andenplads lige efter seriens favorit Michel Nykjær.
”Det var et mega sjovt løb, med masser af godt race, jeg havde det virkeligt sjovt ude på banen og når man også lige havde sat banerekorden følte man sig rigtigt godt kørende”, fortalte Frederik bagefter.

I andet løb skulle Frederik igen starte lidt nede i feltet, denne gang som nummer syv. Hos Nymark Racing var taktikken helt klar. Den unge Nymark skulle holde sig ude at ballade med andre og hente så mange point som muligt. Frederik blev dog fanget bag en langsommere konkurrent i nogle omgange og sluttede som nummer fire.

”Jeg havde farten til at lave mere i det løb, men ville ikke presse for hårdt på. Jeg skulle nok havde taget den tredjeplads, men jeg fik gode point” mente den unge fyr fra Hadsten efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I løb tre havde Frederik lidt svært ved at få lukket af i starten af løbet, på grund af den måde bilerne holder placeret i startbåsene. Han kæmpede hårdt i starten af løbet, da han ikke kunne holde alt den bagfra kommende trafik væk. Men igen viste Frederik at han har lært at holde hovedet koldt under pres.

Han fik kørt sig op på andenpladsen og da teamet havde sat bilen perfekt op, lykkedes det også Frederik at overhale storfavoritten Michel Nykjær og han kører en sikker sejr hjem i finaleløbet.

På spørgsmålet om hvordan banen i Norge var at køre på, var Frederik Nymark ikke i tvivl.” Det er en super sjov bane og det kræver lidt af køreren. På min anden omgang i træningen spandt jeg i bunden af svinget de kalder Angsten og der fandt jeg grænsen, men det var super sjovt”, fortalte Frederik efter weekenden i Norge.


(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik kom i denne weekend tættere på mesterskabstoppen og det glæder ham at teamet har fundet farten. Han er også meget glad for den support han fik fra sin norske del af familien. Nu står den på lidt sommerferie til hele teamet, før det igen går løs den 14. august på Ring Djursland.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Rudskogen Motorsenter
  • 12/06/16 - Rudskogen Motorsenter - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS