Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup satser på en gentagelse

Yokohama
SuperCup 

10/06/16 
Yokohama

For knap en måned siden præsenterede Yokohama SuperCup tæt, spændende, flot og dramatisk motorløb på Ring Djursland. Og klassen satser på en gentagelse her i weekenden den 11. – 12. juni, dog gerne med lidt mindre dramatik. Sidste gang havde Lasse M. Sørensen i Opel Astra en voldsom afkørsel, der dog heldigvis primært gav skader på bilen.
 

Bilen er genopbygget, og teamet stiller med fuld styrke igen til denne weekend. Lasse var lidt forslået efter mødet med autoværnet, men han er helt fit for fight igen. Lasses nærmeste konkurrent til mesterskabstitlen, Kim Lund Johansen, stiller også med fuld styrke, men succesballasten er byttet rundt, således at det denne gang er Kim der skal køre med de 60 kg, og Lasse nøjes med 40 kg. Det bliver spændende at se hvilken betydning det får for tvekampen mellem de to.

Weekenden byder desuden på et gensyn med Chris Poulsen i den meget flotte Audi TTS, og det bliver interessant, at se hvor meget fart han har fundet frem siden sidst.


Det er langt fra altid, at de hurtigste starter forrest i Yokohama SuperCup, og det betyder stor underholdningsværdi, når de hurtige skal køre sig op igennem feltet
(Foto: Keld Dohm)

Jakob Borum i Honda Integra har haft en lidt tung sæsonstart. Det er nu han virkelig skal til at vise noget, hvis han vil op og blande sig i topstriden. Allan Kristensen i Seat Ibiza og Tino Vang Jørgensen i VW Polo har allerede vist både hurtighed og stabilitet, og spørgsmålet er om de to fortsat skal kæmpe med Jakob Borum om at være tredje hurtigst i feltet, eller om de har fundet det der skal til for at true Kim og Lasse i front.

Tidsplanen for SuperCup ser således ud:

Lørdag den 11. juni kl 10:10: Tidtagning (køres sammen med Special Saloon Car)
Lørdag den 11. juni kl 14:40: Heat 1

Søndag den 12. juni kl 08:25: Heat 2
Søndag den 12. juni kl 12:00: Heat 3

Vi ses på Ring Djursland til noget tæt og fair motorløb, hvor du for øvrigt også kan opleve andre spændende klasser, som bl.a. DTC, Special Saloon Car og MC ræs.

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 12/06/16 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS