Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Danmarks sværeste racerbane venter MASCOT DTC

DTC 
09/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden køres årets tredje mesterskabsafdeling på Ring Djursland
Der er garanti for race af bedste skuffe, når tredje afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship skal køres.
I weekenden indtager alle topkørerne Danmarks sværeste racerbane, når der køres race på Ring Djursland.
 

Jan Magnussen, Roskilde, tog ikke blot tre sikre sejre på gadebanen ved Classic Race Aarhus. Han overtog også føringen i mesterskabet, hvor han nu ligger henholdsvis 31 og 49 foran Kasper H. Jensen, Hinnerup, og Michael Markussen, Kolding. For en kører bliver det kommende løb på Ring Djursland vigtigt. Det er Casper Elgaard, Risskov, som er forsvarende mester, men han har haft en svær start på sæsonen, ligger 54 point efter Jan Magnussen, og han satser stærkt på at kunne få en fejlfri weekend på Ring Djursland, så han kan lukke noget af hullet.


Røndes Frederik Schandorff er på hjemmebane, når MASCOT DTC-serien gæster Ring Djursland den 11.-12. august
(Foto: Henning Smed)

Ved den kommende løbsweekend er der en kører, som vil være på hjemmebane. Det er Frederik Schandorff, Rønde.
Sidste år debuterede han i løbsserien, men i år er den djurslandske gymnasieelev – som får huen på den 20. juni – kommet med i Team Flexlease.nu / AD Racing, hvor han har fået de rammer, som kan være med til at udvikle hans talent. Frederik Schandorff indledte således sæsonen med en andenplads ved premieren på FDM Jyllandsringen, og lige nu indtager han femtepladsen i mesterskabet, mens han er på en foreløbig føring blandt de unge kørere i U21-mesterskabet.

En joker i feltet på Ring Djursland bliver Ronnie Bremer, Albertslund.
Han har været fast mand i DTC-serien i de seneste par sæsoner, men det bliver på Ring Djursland, at han får sin første start i MASCOT DTC i år. Men nu er Ronnie Bremer ikke nogen hr. hvem-som-helst. I 2014 blev han således treer i mesterskabet, og han er ikke blot kendt for sin utrolige fart, men også for aldrig at give op, så ham skal konkurrenterne i den grad holde øje med.


Ronnie Bremer er tilbage i DTC-feltet ved den kommende afdeling af MASCOT DTC
(Foto: Morten Alstrup)

Lørdag køres der træning og tidtagning, mens de to indledende kvalifikationsheat køres søndag klokken 11.35 og 14.05 forud for den afgørende finale, som finder sted 15.00.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •