Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Edstrøm’s Racing går efter pokaler på Djursland

Special Saloon 
09/06/16 

Efter et veloverstået sidespring til CRAA, er Team Edstrøm’s Racing klar til at køre flere pokaler hjem i CarBuddii Special Saloon Car.
Ved Åbningsløbet i SSC var Brian Mikkelsen og Team Edstrøm’s Racing blandt de allerhurtigste i Super Touring klassen.
 

Med en sejr, en 2. plads og en 3. plads var der masser af metal til pokalhylden i Hedensted. Samtidig rakte resultaterne til 2. pladsen i Super Touring mesterskabet samt en 4. plads i det generelle mesterskab.


(Foto: JJ Media)

I Super Touring mesterskabet er den foranliggende i mesterskabet ikke til start denne weekend. Men manden på 3. pladsen ligger ikke langt fra Brian, så selvom der er rigtig gode muligheder for at tage føringen i mesterskabet, skal der altså ikke slappes for meget af, men gives max. gas gennem hele weekenden.

Også i forhold til det generelle mesterskab, er det det blot 1 af de foranliggende kørere som er til start, så også her er der rigtig gode muligheder for avancement.

Denne weekends løb skal køres på Ring Djursland, hvilket stiller helt specielle krav til både mand og materiel. Her er erfaring helt klart også en medspiller. Noget som den tidligere bl.a. DTC og Renault Clio Cup kører har masser af i baggagen, som også kan aflæses derhjemme på talrige pokalhylder!

Men sulten for flere pokaler slutter aldrig, og derfor er Team Edstrøm’s Racing topmotiverede til endnu en hurtig weekend på racerbanerne.


(Foto: JJ Media)

Siden sidste løb har teamet deltaget i CRAA, og her blev det til to top-3 resultater ud af 3 mulige. Dog var der også en rimelig stor skade på bilen, som opstod i 2. heat, som er blevet udbedret hjemme på værkstedet. Men det gav samtidig mulighed for at optimere bilen, så den forhåbentlig er endnu hurtigere end vi hidtil har set i denne sæson, og derved kan give baghjul til bl.a. de potente DTC biler, som også stiller til start i klassen.

Racerløb skal helst ses ude på banen, så teamet håber at se rigtig mange besøge teltet på Ring Djursland henover weekenden. Men hvis det ikke er muligt, kan det også følges direkte på TV2 Play, hvis man har et live abonnement eller tidsforskudt søndag aften fra klokken 20 på TV2 Sport.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
08.00-08.20 Træning
10.10-10.30 Tidstagning
15.05-15.25 Heat 1

Søndag
12.55-13.15 Heat 2
15.30-15.50 Heat 3

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her