Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin ryddede bordet

Legend Car 
08/06/16 

Det er ikke så tit det sker og slet ikke i dansk motorsport, men i weekenden fik Kevin Verner en af de der weekender som sad lige i skabet. Han ryddede bordet og hentede maksimum point.
 

Under træningen så det hele ikke så lyserødt ud. Han havde kun andenbedste tid. Banen var ’glat’ af dækstøv som kom fra drifting bilerne, der også kørte på banen til Danmarks Hurtigste Bil arrangementet.


Kevin fandt farten til kvalifikationen
(Foto: Motorsporten.DK)

Inden kvalifikationen snakkede Kevin med sin erfarne far og resten af Autoforum Racing Team Silkeborg teamet og valgte at lave en mindre justering af bilens undervogn. Det skulle vise sig at være en god disposition, for i kvalifikationen var Kevin Verner hurtigste mand.

Da man bytter de første tyve fra kvalifikationen til første løb skulle Kevin starte som nummer tyve. I første sving opstår der lidt tumult og det giver Kevin mulighed for at overhale hele fem biler. Langsomt kæmper han sig sikkert op gennem feltet og efter de femten minutter og en omgang et løb varer, kan han som første bil tage det ternede flag.


Tumult i starten af første løb
(Foto: Motorsporten.DK)

I andet løb starter Kevin Verner som nummer et. Han kommer fra start og får lavet et lille hul ned til konkurrenterne. Der går dog ikke længe før der kommer en Safety Car på banen og Kevin taber sin fordel da feltet samles igen.

Da Safety Car’en igen kører ind har Kevin ikke mulighed for at komme væk fra feltet. Denne gang bliver han dog hjulpet af løbets anden Safety Car.
”Jeg var rimeligt presset bagfra, så jeg fik lige lidt ro i de omgange vi kørte efter Safety Car” sagde Kevin Verner efter at han havde vundet løbet.


Kevin blev presset i andet løb
(Foto: Motorsporten.DK)

Weekendens sidste løb blev også en gyser. Kevin fik ikke mulighed for at komme væk fra starten og hele løbet igennem havde han konstant en konkurrent i sine spejle, men den unge racerkører fra Silkeborg holdt hovedet koldt og vandt også tredje løb.


Tredje løb var meget tæt
(Foto: Motorsporten.DK)

Den optimale weekend for en racerkører var opnået for Kevin Verner og gav ham et lidt større forspring i OK Mobil 1 Legend Car mesterskabet. Kevin går ind i sommerpausen med et forspring på 38 point. Nu skal han nyde sommeren, men glæder sig allerede til at komme i bilen igen den 31. Juli ved Copenhagen Historic Grand Prix.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Legend Car
  •