Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Århus kalder for Team Edstrøms Racing

Youngtimer 
26/05/16 

YoungtimerBrian Mikkelsen og Team Edstrøms Racing er nu endelig tilbage på asfalten.
Efter Åbningsløbet i Carbuddii SSC for 1 måned siden på FDM Jyllandsringen, stiller teamet i denne weekend op i YTCC i forbindelse med Classic Race Århus.
Brian er tidligere vinder af løbet i Århus, da han blev mester i YTCC klassen, så teamet går helt klart efter at forsvare den titel.
 

Derudover skal løbet bruges til at lære den stadig nye BMW M3. 1 måned ude af racerbilen er lang tid, så sidste weekend var den tidligere DTC kører lige ud og banke rusten af på en testdag. Derudover var der mulighed for at få prøvet nogle setupændringer af på bilen. Der blev høstet en masse erfaringer ved Åbningsløbet, som teamet nu har haft mulighed for at få evalueret på.


Brian Mikkelsen
(Foto: JJ Media)

Åbningsløbet forløb pointmæssigt rigtig fint, men der var stadig nogle småting som kunne forbedres på, og det er disse ting, som teamet vil arbejde på denne weekend, inden at den 2. afdeling af Carbuddii SSC køres om 2½ uger på Ring Djursland.

Men det giver også nogle helt specielle udfordringer at køre ved CRAA. Løbet køres bl.a. på Strandvejen og Oddervej, grænsende op til Marselisborg Slot og Mindeparken, og er derfor ikke nogen normal racerbane. Rundbanen er omkranset af betonklodser, der er hurtigte til at slå igen, hvis man kommer for tæt på dem. Så banen kræver ekstra meget koncentration i forhold til de permanente baner, hvor der mange steder er en lille stribe ekstra asfalt udenfor banen, skulle det blive nødvendigt.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Fredag
9.50-10.00 Træning

Lørdag
10.50-11.05 Tidtagning
17.40-18.00 Heat 1

Søndag
11.25-11.45 Heat 2
17.10-17.30 Heat 3

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Youngtimer
  •