Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh kommer ikke til DM-rally på Fyn

DM Rally 
20/05/16 

”Hvor er jeg bare skuffet.” Sådan lyder ordene fra Ib Kragh og de efterfølges af et opgivende suk fra rallykøreren fra Juelsminde. ”Nu havde jeg sådan glædet mig til at skulle en tur til Fyn, kæmpe med om sejren og komme tilbage i kampen om DM, men så vil teknikken ikke.”
 

Lørdag var han til start i et rallysprint i Horsens, hvor der mod afslutningen af det sidste heat pludselig kom røg fra bilen. I første omgang vurderede teamet, at det var motorens turbolader, som var årsagen til fejlen.

”Onsdag fik jeg turboladeren retur fra renovering. Vi monterede den og fandt så ud af, at vi stadig havde problemet,” siger Ib Kragh.

”Hele torsdagen er gået med at undersøge motoren. Vi har haft et kikkertkamera nede i cylindrene og kan se, at der på et af stemplerne er noget væske, som ikke skal være der. Samtidig har vi også udlæst data og overført dem til Citroëns motorsportsafdeling. Her er stort set hele personalet i Portugal til et VM-løb, så de har ikke været i stand til at hjælpe os videre med nogle konkrete anvisninger endnu.­”

For Ib Kragh var der derfor kun en ting at gøre.

”Jeg måtte ringe til løbslederen og melde afbud. Det ærgrer mig bare så meget,” siger han. ”Nu vil jeg sove ovenpå skuffelsen og så ellers sætte fuld fokus på at få bilen klar igen.”

Ib Kragh
IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fyn
  • 21/05/16 - Fyn - DM Rally
  •