Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Vrede lurer lige bag stort smil

Danish
Supertourisme
Turbo 

14/05/16 

Advarsel! Bag solbriller og et stor smil på hele Frederik Nymarks ansigt gemmer der sig en vrede, der kan nærme sig et vulkanudbrud. Og til orientering for publikum: Hold rigtig godt øje med bil nr. 48 og nr. 97 i søndagens OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland, hvis de to kommer i nærheden af hinanden.
 

Efter Padborg Open, der var første afdeling i superklassen, er der lagt op til en dramatisk duel mellem Frederik Nymark fra Hadsten og Ole Petersen fra Bredebro, for på Padborg Park kom de to for tæt på hinanden, og med en finger til hovedet viste Frederik Nymark tydeligt, hvad han mente om sin sønderjyske supertourisme-rival.

I et tv-interview udtrykte Nymark sin mening om Ole Petersen. Og det var bestemt ikke et ordvalg, der egner sig til et julekort. Ole Petersen havde en succesrig weekend i 1. afdeling af DST-serien, men dommeren mente, at han havde været for hård i en duel med Frederik Nymark, og sønderjyden blev tildelt en straf.

Den var han bestemt ikke tilfreds med, og det er tydeligt, at han nu også blæser til en rivalisering med lige netop smilende, vrede Nymark. Og deres fædre, Flemming Nymark og Dan Petersen, skal nok ikke komme for tæt på hinanden på Djursland.

Men publikum kan glæde sig nye tætte dueller mellem nr. 48 og nr. 97 i 2. afdeling af DST, hvor Ole Petersen inden lørdagens tidtagning, der også er pointgivende, ligger nr. 4 og Frederik Nymark nr. 6.

Der bliver også med spænding set hen til en anden duel. Michel Nykjær lagde sig i spidsen for superklassen i Padborg, men det er altså en plads, som Jesper Egebart på 2. pladsen også stræber efter, og de to dygtige kørere inviterer til en hed omgang race på Djursland-banen.

Og bagfra kommer flere af de unge og de vilde.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •