Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Nu er Kevin helt sig selv

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/05/16 

Kevin Rossel har det som Piet Heins lille kat på vejen: Han er sgu helt sin egen. Forud for weekendens OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland har den unge supertourisme-kører fra Vejle afbrudt samarbejdet med Hans Hartmann, og Rossel stiller nu op med sit eget team.
 

- Vi er på ingen måde uvenner, men jeg må bare erkende, at vi måske ikke helt swingede sammen, og derfor er jeg nu helt mig selv, forklarer Kevin Rossel.

Dog på ingen måde alene i verden. Hans far, Peter Rossel, får rollen som teamchef, og Kevin tager også de to mekanikere med, som han allerede arbejdede sammen med i den første sæson i superklassen.


Kevin Rossel er på 3. pladsen i mesterskabet før løbsweekenden på Ring Djursland

Selv om Kevin Rossel ikke var hurtigst på noget tidspunkt i åbningsløbet på Padborg Park, så føler han alligevel, at bilen er helt i orden.

- Det overraskede mig, at det var så svært at komme i gang igen i en ny sæson, og det var mig, der ikke var skarp nok i første omgang.

Han er blevet et år ældre, og det har været et vigtigt år for det unge talent. Han føler sig nu langt mere moden end i den første sæson i supertourisme-klassen.

- Jeg kører nu mere velovervejet, men jeg var dog for passiv på Padborg Park. Det vil jeg ikke være på Ring Djursland. Men frem for at satse for vildt, så er det vigtigere at blive ved med løb efter løb at køre points hjem til mesterskabet.

Kevin fortsætter som nr. 14 i DST-feltet, men nu altså i eget Rossel-team.

Poul-Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •