Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel udfordrer toppen i DST

Danish
Supertourisme
Turbo 

10/05/16 

Sæsonstarten i Danish Supertourisme Turbo blev en af de helt gode for Kevin Rossel. Den unge racerkører fra Vejle sikrede sig gode point til mesterskabet, og befinder sig nu placeret som nummer tre i stillingen.
 

Kevin Rossel selv er også ganske tilfreds efter en fin start på sin anden sæson i serien:
- Vi fik vist at vi har fin fart, er stabile og ikke mindst kan blande os i toppen. Jeg er super stolt, og skylder mine mekanikere et ekstra skulderklap for deres flotte stykke arbejde, pointerer Rossel.

Padborg Park dannede rammen om årets første raceweekend, og allerede i kvalifikationen var Rossel med hvor det gjaldt – nemlig som tredjehurtigste mand ud af seriens 20 kørere. I de efterfølgende tre heats blev der kørt ræs for alle pengene og her hjemkørte han placeringerne P5, P2 og P4. Ganske godkendt for en sæsonåbner, hvilket også garanterer nogle gode og vigtige point til mesterskabet for Kevin Rossel.

Kevin Rossel debuterede i Danish Super Tourisme Turbo sidste år, hvor han som rookie gjorde sig stærkt bemærket for sine flotte resultater i serien. Nu ser det altså også ud til at han har fundet sig godt til rette i Supertourisme-raceren, som skal danne grundlaget for endnu en spændende sæson i klassen.

Næste løb for den gæve Vejlenser er i den kommende weekend hvor Supertourisme-feltet gæster Ring Djursland. Her skal Rossel endnu engang vriste pointene ud af konkurrenterne, når feltets 20 kørere skal udfordres på den spændende bane i Kolind.

Følg med på facebook: www.facebook.com/kevinrossel for nyeste opdateringer.

Janni Storm

Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • Ring Djursland
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  • 15/05/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •