Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Racing Team Næsbjerg Gulve fik en god afslutning

Youngtimer 
10/05/16 

Youngtimerpå weekendens løb på Jyllandsringen
I den forgangne weekend var Teamejer Lars Ebbesen, fra Racing Team Næsbjerg Gulve, for anden weekend i streg igen i ilden med Teamets fine GSV - BMW M3'er.
Der skulle på Jyllandsringen køres endnu en afd. Af DM i Youngtimer klasse 1, hvor teamet var på pletten med frisk benzin i tanken.
 

Med en kvalifikation som nummer 4. Var Lars klar til at køre første heat selvom han ikke var helt tilfreds :
'Bilen kørte sgu ikke som jeg gerne ville have den til. Den styrede nærmest som min LegendCar - hvilket bestemt ikke er meningen med sådan en BMW. Jeg blev så arrig over det jeg sagde til mekanikeren i samtaleanlægget - at den vist bare skulle være forblevet udbringnings bil for et pizzeria...'

Men det blev heldigvis bedre i løbet af weekenden.

Til trods for at bilen drillede blev det alligevel til en 4. og 5. plads i de to første heat - hvorefter teamets mekanikkere prøvede at ændre nogle ting til det 3. og sidste heat søndag eftermiddag - hvilket gav bonus med det samme.

'Jeg startede 6'er til søndagens sidste heat, kommer super med fra start og er 4'er i første sving og kommer forholdsvis hurtigt op på 3. pladsen - efter nogle omgange laver jeg så en fejl og ryger ned som 5'er igen, men får hentet de to foran mig igen og kan med et kæmpe smil køre over målstregen på en rigtig god 3. plads' - kommer det fra Lars Ebbesen som tydeligt er glad for at tingene lykkedes til sidste heat.

Teamet takker for besøgene i teltet - og ikke mindst de gode konkurrenter der gjorde hvad de kunne for at hjælpe med de forskellige situationer med bilen igennem weekenden.

'Det er sgu fedt at være en del af en klasse hvor man hjælper hinanden så meget som man gør i Youngtimer, det er en ren fornøjelse' siger Lars - der gerne vil sende en speciel tak til Skipper og Nymand for hjælpen på Jyllandsringen - samt Kenneth og Ronni fra teamets egen mekaniker stab - 'uden jer var det sgu aldrig gået som det gjorde - tak for det..!!!'


Lars Ebbesen efter sidste løb der gav en 3. plads i weekendens løb på Jyllandsringen

Det næste løb GSV - BMW'en skal startes op til - bliver til Classic Race i Århus - en bane som Lars Ebbesen i samme weekend også skal styre hans Legend Car # 177 rundt på i de spændene gader langs vandet i Århus, hvor Teamet iøvrigt får over 120 sponsorer og gæster på besøg.

Racing Team Næsbjerg Gulve


Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Jyllandsringen
  • 08/05/16 - Jyllandsringen - Youngtimer
  •