Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR er klar til WEC løbet på Spa

FIA WEC 
06/05/16 

World Endurance ChampionshipYoung Driver AMR er klar til 6 timers løbet på Spa-Francorchamps: Den anden runde af FIA World Endurance Championship køres lørdag den 7. maj på den naturskønne bane i de belgiske Ardenner. For Young Driver AMR og førertrioen med Marco Sørensen, Nicki Thiim og Darren Turner i den Aston Martin Racing indsatte bil # 95 Aston Martin Vantage GTE, er den anden runde af World Championship et af de vigtigste løb i kalenderen.
 

6 timers løbet anses for at være generalprøven for 24 Hours of Le Mans, det vigtigste udholdenheds løb i verden. Young driver AMR havde en succesfuld start på sin 2016 WEC sæson med en podieplacering ved åbningsløbet på Silverstone.


Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE
(Foto: Nick Dungan)

"Løbet på Spa kan ikke sammenlignes med de øvrige WEC runder, da vi er i de sidste forberedelser til Le Mans," siger Young Driver AMR's Jan Struve. "Det er det sidste løb forud for 24 timers Le Mans og en stor test op til det store løb. Efter vores stærke start på Silverstone, vil et godt resultat på Spa være en bonus, men vores fokus er på Le Mans. Spa er altid meget vanskeligt strategimæssigt og det er også det andet løb med vores nye dækpartner Dunlop. På Silverstone havde vi et perfekt løb, hvor vi ramte vores strategi præcist og havde fejlfri pit stop. Vi håber på det samme igen på Spa."

"Silverstone var en god start på sæsonen for os i bil #95. Vi lærte en masse i løbet af weekenden, især om vores Dunlop dæk. Jeg er sikker på, vi vil være i stand til at kæmpe om podiet på Spa. Det er en bane jeg nyder, og det er en stor forberedelse til 24 Hours of Le Mans ".

6 timers løbet på Spa Francorchamps starter lørdag den 7. maj kl 14.30 CET. Eurosport sender de sidste minutter af løbet live startende kl. 19.00.

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Nicki Thiim
  • Spa-Francorchamps
  • 07/05/16 - Spa-Francorchamps - FIA WEC - FIA VM
  •