Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Første podie for Nicklas Nielsen på Sachsenring

Formel 4 
03/05/16 

Efter en vellykket debut på Oschersleben viste Nicklas Nielsen også sit potentiale på den kuperede bane Sachsenring. I det 6. løb af hans Formel 4 karriere, lykkedes det Nicklas Nielsen at indtage tredjepladsen på podiet.
 

I weekenden var der tre løb på programmet for Nicklas Nielsen i ADAC Formel 4 på Sachsenring.

Første løb blev kørt lørdag eftermiddag hvor danskeren sluttede på 7. plads i klassementet og som den anden bedste i Junior klassementet. I andet løb søndag morgen viste Nielsen igen sit format. Det endelige resultat blev en 5. plads og vinder af Junior klassen.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Weekendens tredje løb i ADAC Formel 4 på Sachsenring, gav endelig gennembruddet for den unge dansker. Her sikrede Nicklas Nielsen sig med en tredje plads, det første podie i hans sæson i formel serien. Samtidig vandt han Junior klassen, som han nu fører med 40 point efter de første 6 løb på Oschersleben og Sachsenring.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicklas Nielsen efter weekenden:
"Mit andet løb denne weekend var et godt løb. Selv om jeg ikke har en god start, men derefter var der mange safety car faser. Jeg er også glad for resultatet i tredje løb i dag. Desværre var der også her mange safety car faser, for tempoet var godt. Jeg kunne måske endda være sluttet på anden position. Samlet set er jeg meget tilfreds, med weekenden her på Sachsenring."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nu drejer det sig om testkørsler for danskeren på Euro Speedway Lausitz, for at lære banen at kende. Den første weekend i juni køres sæsonens løb 7, 8 og 9 på denne bane. Her kører ADAC Formel 4 sammen med Deutschen Tourenwagen Masters (DTM).

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • 01/05/16 - Sachsenring - Formel 4
  •