Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Superklassen får spændende gæst

Danish
Supertourisme
Turbo 

27/04/16 

"Han er den vildeste kører, jeg endnu har set på banen".
Tom Pedersen – ejer af Padborg Park og manden bag Danish Supertourisme Turbo – var lige ved at lukke øjnene af bare skræk, da han første gang så Ulrik Linnemann køre rundt på banen i en supertourisme-racer.
 

Men Tom Pedersen var også imponeret over det, han så, og han er sikker på, at superklassen i dansk motorsport får en spændende gæst i netop Ulrik Linnemann.

Den 27-årige kører fra Suldrup syd for Aalborg er kendt som en topkører i rallycross, hvor han også imponerer på europæisk plan. I rallycross afgøres meget på kun fire omgange, og i de indledende heat starter bilerne side om side.

- I rallycross gælder det om at give den fuld gas fra start til mål, og der er ikke tid til at køre og vente på, at en konkurrent begår en fejl, forklarer Ulrik Linnemann, der betegner sig selv som en sprinter i motorsporten.

Han trækker på smilebåndet, når han hører Tom Pedersen fortælle om hans vildskab. Det er så også det eneste, han trækker på. Ellers er han til fuld gas. Uden at han dog vil betegne sig selv som en vildmand.

- Men det var da en stor omstilling, da jeg første gang kørte i en supertourisme-racer. Min rallycross-bil er forhjulstrukket og har 230 hk, mens supertourismen er baghjulstrukket og har nogle flere kræfter, og det kom som en overraskelse for mig, at den så hurtigt omsætter energi til fart, forklarer Ulrik Linnemann.

Ulrik Linnemann kører i første omgang med i åbningsløbet, og han er også med i tredje afdeling, der køres samtidigt med Danmarks Hurtigste Bil på Padborg Park. Han vil ikke udelukke, at han deltager i endnu to afdelinger i DST, hvor de ikke kolliderer med hans opgaver i rallycross.

- Det afhænger af resultatet i åbningsløbet. Det regner, og jeg når ikke at vise, hvor min topfart ligger, og derfor går jeg også ind til åbningsløbet uden forventninger om en topplacering, men jeg vil heller ikke være blandt de sidste.

www.padborgpark.dk


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Padborg Park
  • 01/05/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •