Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Debutsejr til Dennis Lind på Monza

Lamborghini
Super Trofeo 

24/04/16 

Dennis Lind imponerede alt og alle på Monza lørdag, da han efter at have kvalificeret sig som nummer 4, kørte fra alt og alle. Der var 46 andre biler på banen i fire forskellige klasser, men det magtede Dennis Lind uden de helt store problemer.
 


(Foto: Lamborghini Squadra Corse )

Det var et lidt sært vejr i det norditalienske. Omskifteligt men ikke så slemt som herhjemme i Danmark. "Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe" er en del af hele Blancpain konceptet som SRO står bag. 47 biler i 4 klasser var linet op til årets første løb i serien. Der var en del debutanter i serien, heriblandt den tidligere Formel 1 og WTCC kører, Nicola Larini, der debuterede i PRO-AM klassen med en niende plads.


Dennis Lind på vej mod første sejr
(Foto: Lamborghini Squadra Corse )

Dennis Lind startede fra fjerdepladsen, men fik efter den sidste tilvænning til bil og bane, kørt sig frem til førstepladsen som han ikke gav fra sig igen. Det startede tørt, men regnen kom undervejs i løbet, og så blev det tørvejr igen. Banebetingelserne ændrer sig selvfølgelig meget undervejs, og med det in mente at det var første gang at Dennis Lind faktisk sad i bilen sådan for alvor, er det en yderst godkendt indsats af den unge dansker.

Lamborghini S.p.A. Squadra Corse


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Monza
  •