Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

ACD ProRacing – melder klar til åbningsløbet

Yokohama
SuperCup 

20/04/16 
Yokohama

ACD ProRacing har, siden den nye Honda Integra kom i stald, arbejdet på at få den gjort klar til ræs på de danske baner. Det er både kosmetisk og teknisk der er blevet arbejdet, og en uge før første afdeling meldes alt klar.
 

”Det er første gang jeg skal ud og køre ræs med bilen, så jeg kommer ikke til at satse hårdt” fortæller en spændt Jakob Borum og han fortsætter ”Det vigtigste bliver at lære bilen at kende og så undgå skader”. Selvom Jakob er en erfaren herre, og han tidligere har vist, at han er ganske hurtig i Yokohama SuperCup, så er han helt klar over, at der skal arbejdes hårdt hvis han skal være med fremme i feltet. ”Der er rigtig mange fine biler, og mange dygtige chauffører i klassen, så der skal arbejdes hårdt, hvis det skal lykkes at slutte i top tre i 2016” siger Jakob.


Den nye Honda Integra DC5, som den tog sig ud på testdagen den 26. marts
(Foto: Keld Dohm)

Også på teamsiden er der blevet gjort et stort stykke arbejde henover vinteren, og bl.a. er HS Truck kommet med som ny samarbejdspartner, og der er indgået aftale med kræftorganisationen Proof Of Life om gensidig promovering. En stor del af de ”gamle” samarbejdspartnere er stadig med, og det er:
- ACD (Aarhus Container Depot), der er navnesponsor i år, og det er ingen hemmelighed at ACD har haft en stor finger med i spillet med den nye bil til teamet.
- Jack Pot Auto, alt i autoreparation, Århus
- Kilde Biler, handel med og eksport af brugte biler, Randers
- Nordic Systems, leverandør af ledhejseporte
- MPM Oil, original olier til alle bilmærker og formål
- Swelube AB, engrosforhandler af smøremidler og lignende produkter i Scandinavien

Ud over de faste samarbejdspartnere, så bliver der til enkelte løb indgået særskilte aftaler, og til åbningsløbet er det DRC (Danmarks Restauranter og Cafeer) og Dansk Brandteknik, der er med. DRC er et branchefællesskab med 1500 frie og uafhængige spisesteder i Danmark, og i samarbejde med Dansk Brandteknik inviterer de 40 mennesker til race på Jyllandsringen. En del af det overskud de genererer på denne måde går til Proof Of Life, og dermed opnår de hele 3 ting med arrangementet: 1. professionel networking 2. fornøjelse og 3. de gør en god gerning ved at støtte Proof Of Life.

ACD ProRacing glæder sig til at byde alle gæster velkommen i teltet, og alle er velkommen forbi til en snak og til at se den nye flotte bil.

ACD ProRacing
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: