Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen og Teknicar vil vinde årets første DTC-løb

DTC 
15/04/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMagnussen Racing Experience har for andet år i træk teamet op med den landsdækkende værkstedskæde Teknicar i kampen om at vinde årets første DTC-løb på Jyllandsringen den 23.-24. april.
 

Grøn er håbets farve, og dén passer glimrende til Jan Magnussens ambitioner om at tage sejren i årets første DTC-udfordring. Den 3-dobbelte mester er godt forberedt til Åbningsløbet på Jyllandsringen, hvor han igen i år vil være bag rattet i sin grønne Teknicar-sponsorerede Chevrolet Camaro.


(Foto: Magnussen Racing Experience)

– Årets første løb er altid spændende. Alle vil ud og markere sig og have en god start på sæsonen, og i år kører vi endda løbet på en renoveret udgave af Jyllandsringen, hvilket giver spændingen et ekstra pift, lyder det fra Jan Magnussen.

Racerkøreren, som sidste år endte på en flot 3. plads i mesterskabet, trods han måtte melde afbud til et af sæsonens løb grundet kontraktmæssige forpligtelser i USA, ser frem til en ny sæson og ikke mindst samarbejdet med tilbagevendende sponsorer.

– Vi har igen i år indgået et tæt samarbejde med grossistkæden au2parts, som vi havde et succesfuldt partnerskab med i 2015. Vi er glade og stolte over, at au2parts er med på holdet igen i år, og vi glæder os til at give gæsterne nogle fede oplevelser i den nye sæson, siger Jan Magnussen.

150 VIP-gæster fra Teknicar
Aftalen med au2parts betyder, at Jan Magnussens store VIP-telt til Åbningsløbet på Jyllandsringen bliver fyldt op med motorsportsinteresserede folk fra det landsdækkende værkstedskoncept Teknicar. Der er inviteret ikke mindre end 150 gæster, som kan se frem til en uforglemmelig oplevelse. Kædens grønne farve vil ligeledes pryde Jan Magnussens racerbil, som i øvrigt er i topform.

– Vi havde nogle fantastisk gode weekender sidste år, hvor vores kunder kom helt tæt på Jan Magnussen og hans professionelle team. Responsen var over al forventning, og derfor var vi ikke i tvivl om, at Magnussen igen i år skulle repræsentere au2parts og Teknicar, lyder det fra kædechef René Lang.

Magnussen: Vi er godt forberedte

Magnussen Racing Experience er godt forberedte til løbet og har allerede været på banen for at prøve grejet af inden den store weekend.

– Vi tog hul på sæsonens første test i begyndelsen af april, og trods dårligt vejr fik vi testet en række forskellige ting og ikke mindst afprøvet Jyllandsringens nye asfalt, lyder det fra Jan Magnussen.

60-års jubiluæm og Kevin Magnussen
Jyllandsringen fik i starten af året en større makeover med ny belægning, ligesom der blev etableret curbs i udvalgte sving. Sæsonens første løb bliver også et jubilæumsløb, da det er præcis 60 år siden, det første racerløb blev afviklet på den jyske bane ved Silkeborg – dét løb hed også Åbningsløbet.

– Jyllandsringen er jo nærmest en institution i dansk motorsport. Alle danske racerkørere har kørt på den, og selvom den ikke er ret lang i forhold til de udenlandske baner, er det faktisk en ret teknisk og krævende bane, forklarer Jan Magnussen.

En anden Magnussen vil også være at finde på Jyllandsringen under Åbningsløbet, nemlig Kevin Magnussen, som skal forsøge at slå banens omgangsrekord for lukkede biler i en Renault R.S. 01. Et spektakulært show, som vil give årets første danske motorsportsweekend lidt ekstra krydderi.

TIDSPLAN FOR ÅBNINGSLØBET – JYLLANDSRINGEN

OBS! Danish Thundersport Championship transmitteres LIVE på TV 2 SPORT.

Lørdag 23. april
10.45 – Træning #1
13.40 – Træning #2
15.00 – Kvalifikation

Søndag 24. april
10.45 – Shake-down
11.00 – Wam-up
13.00 – Heat #1
15.35 – Gridshow
16.00 – Heat #2
16.40 – Finale

JAN MAGNUSSEN RACING


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - DTC
  •      D4 Enterprise Solutions