Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Succes for McBride Racing og Opel Danmark

DM Rally 
12/04/16 

Som tidligere nævnt har McBride Racing skrevet kontrakt med Opel Danmark om at deltage i Opel Corsa Rally Cup’en som bliver kørt i forbindelse med DM løbene. Og selvom Opel Corsa Rally Cup’en først er gældende og tællende fra DM2, så satte teamet sig et meget ambitiøst mål, da bilen blev modtaget i februar: Teamet skulle stille til start til DM1, dels for at kunne høste så meget erfaring med den nye raket inden Cup’en skydes i gang, og dels for at stå mest optimalt i forhold til Danmarksmesterskabet.
 

Efter et par meget travle måneder med at få teamets nye Opel Corsa OPC klar til sæsonstarten, var det derfor et spændt mandskab som satte kursen mod Tyskland, og kursen mod det første af svingene på vejen mod et af sæsonens store mål: At hente et Danmarksmesterskab!

Selve DM1 blev kørt i nordtyskland som en del af det tyske ADAC Cimbern Rally og bestod af seks hastighedsprøver. Hver gennemkørsel krævede Britt og Michael’s fulde opmærksomhed for at finde balancen og få følingen med den nye Corsa OPC. Det blev dog hurtigt tydeligt, at mandskab og bil havde det godt i hinandens selskab, tiderne blev hurtigere og hurtigere, og ved pausen rakte det til en foreløbig 2. plads, kun sat af en velkørende Gert Marboe på 1. pladsen.

Britt og Michael følte ved pausen, at vinter-rusten var bremset væk og der var kommet hurtigere ro i bilen, end de havde turdet håbe på. Der blev derfor givet fuld gas på de sidste tre prøver, dog hele tiden med tanken bagerst i hjelmen om, at bilen skulle med hjem i et stykke og der skulle DM-point på kontoen.

Da målflaget blev passeret på sidste prøve, og der skulle gøres status, kunne det konstateres, at Gert Marboe var udgået med en punktering, og Britt og Michael havde holdt så høj en fart i bilen, at nærmeste forfølger, Thomas Andersen i Peugeot 207, var 14 sekunder fra at kunne spolere McBride Racing’s drømmestart på 2016: - Sejr i DM1!

En stor tak til teamet, samarbejdspartnere, familie og venner – I er alle en del af vores succes!

Næste løb for McBride Racing bliver ved Lille Mats Rallysprint i Hässleholm (Skåne) den 1. maj, hvilket også bliver sidste mulighed for at teste bil og opsætning inden Opel Corsa Rally Cup’en bliver skudt i gang til DM2 på Fyn den 21. maj.

 

Vi ses ude på prøverne.
Jacob Bengtsson
Team McBride Racing

 


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 09/04/16 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: