Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Endelig! Debut i Blancpain Sprint i weekenden!

Blancpain GT
Sprint Series 

08/04/16 

Nicolaj Møller Madsen skal i weekenden for første gang prøve kræfter med GT3-klassen, når han debuterer i Blancpain Sprint Series i Italien, og den 22-årige fynbo glæder sig helt vildt
 

Det bliver karrierens hidtil største løb. Det unge danske racertalent Nicolaj Møller Madsen skal i weekenden for alvor prøve sig af blandt nogle af verdens bedste racerkørere, når han debuterer i Europas største GT3 serie Blancpain Sprint Series på Misano World Curcuit Marco Simoncelli, syd for Bologna i Italien.

GT3 serien har et stærkere felt end nogensinde, og når løbet skydes i gang lørdag, er det ikke hvem som helst, den unge racerkører skal ud at køre om kap med. Af de 40 konkurrerende biler findes blandt andet en Formel 1-kører, tre LMP1 Le Mans kørere og hele 14 fabrikskørere for Audi.

Frisk fra podiet

Nicolaj Møller Madsen kommer til løbet i Italien med rygsækken fuld af selvtillid. Sidste weekend deltog han i første afdeling af VLN Endurance Championship på Nurburgring i Tyskland, hvor det lykkedes ham at slutte på tredjepladsen.

Det unge stortalent er derfor også optimist op til weekendens GT3-debut.

– Jeg glæder som et lille barn, og jeg både håber og tror på, at jeg kan køre mig i top 3 i Silvercup, for kørere under 23 år. Det er stadig meget nyt for mig at køre GT3, og jeg har kun haft to testdage i bilen, så jeg har meget at lære endnu, men jeg tror på, at jeg kan gøre det godt, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Det altoverskyggende mål for det danske motorsportstalent er et sæde i Le Mans 2017.


Bilen gøres her klar! Øverst ser du Oktober KBHs logo, som varetager alle Nicolajs kommunikationsopgaver.

Vises på dansk fjernsyn

Blancpain Sprint Series består af fem endurance-løb i 2016 på nogen af Europas bedste racerbaner. Løbet afvikles over hele weekenden, og lørdag aften køres blandt andet et aftenløb, hvor banen er lyst kunstigt op, som vises direkte på Eurosport.

Løbet kan også ses lørdag og søndag her! ( Nicolaj kører kl. 20.50 om lørdagen og kl. 14.15 om søndagen )

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Misano
  •